Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 15 Kwiecień 2007, 12:44
wiesz co, nie i nie wiem czy tak będzie. generalnie zawsze używamy prezerwatyw.
po prostu w płodne dni bardziej uważam, a jak wiem że mam niepłodne, no to się mniej stresuję np. podczas gry wstępnej i na trochę więcej sobie pozwalamy ale seks zawsze z gumką
a mi głównie chodziło o to, żeby się nie przejmować tym że mam "za długi" cykl. Teraz wiem, kiedy mam owulację, i dzięki temu mogę przewidzieć, kiedy będę miała okres. I na stres jakikolwiek ciążowy pozwolę sobie dopiero jeśli minie ten czas
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 27 Maj 2007, 12:21
rozwiń kasik pls ?
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 27 Maj 2007, 12:30
Hmm no nie wiem dokladnie jak to wyjasnic - mysle ze wszystko zaczelo sie od tego kiedy zaczelam miec regularne cykle (i to bez brania tabletek). Petem obeserwacja siebie, swojego zachowania w kazdym dniu cyklu i zapamietywania co to oznacza spowodowala zemysle ze batrdzo dobrze znam teraz siebie - wiem dokladnie czego mi potrzeba w danym tygodniu cyklu- wiem czego mam unikac- i o ile jakos nie zabalujemy i sie nie zapomnimy (co mi sie kilkukrotnie zdarzylo) - nie mam juz zadnych schiz ciazowych
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum