nieberdzo widac tutaj skok temperatury wskazujący na owulacje, zeby porównywac dobrze by było porównac 3 cykle
tabletek anty nie bierzesz, nie byłas choda, osłabiona zednych stresów?
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5135 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 13 Kwiecień 2006, 21:37
nic z tych rzeczy. a ja się w sumie już cieszyć zaczęłam, bo myślałam, że ten wzrost na 36,8 to jest już właśnie po owulacji może... no właśnie, miałam mierzyć temperaturę (z polecenia ginekolog mojej), żeby stwierdzić, czy mam owulację (mam prawdopodobnie PCOS). więc pewnie masz rację i nic jednak nie było... ale @ wystąpiła tak, jak piszą---> gdy temperatura spadła po tym"wzroscie"... miałam nadzieję, że może ten 30 dc wskazywał na czas owulacji....bo potem nieznacznie wzrosła do 36,80... hmmm... już nic nie wiem. dowiem się pewnie niedługo. botrzeba mi po Świętach się wybrać na wizytę. ALE DZIĘKUJĘ. i jeśli mogę, proszę o dalsze wskazówki (nie biorę anty, nie byłam chora, stresu żadnego, nic)
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5135 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 19 Kwiecień 2006, 21:42
w sobotę mam wizytę u mojej ginekolożki zapytamy, zobaczymy a mierzę temperaturkę dalej uparcie... na raie podobnie jak w cyklu poprzednim temperatury się wahają
------------------------------------------
byłam u ginekolożki, wiem wszytsko. mam owulację, krótko troche fakt trwa ta druga faza, ale na razie dalej sie będę obserwować i zażywać witaminek różnych kupkę a i tak najważniejsze, że PCO, które mi jeden taki zdiagnozował jakis czas temu.............. prawdopodobnie nie posiadam :smt038 :smt045
Wysłany: 30 Kwiecień 2006, 20:41
pilnuję, pilnuję fajnie jest w końcu wiedzieć, albo przynajmniej móc podejrzewać, kiedy się będzie miało @ to dla mnie novum zobaczymy, jak się będą następne cykle układały
nie mam pojęcia o co chodzi. Gdzieś wyczytałam, że to tzw. wykres trójstopniowy i że taki spadek może oznaczać tzw. spadek implantacyjny. Czy słyszałyście o czymś takim?[/quote]
nie mam pojęcia o co chodzi. Gdzieś wyczytałam, że to tzw. wykres trójstopniowy i że taki spadek może oznaczać tzw. spadek implantacyjny. Czy słyszałyście o czymś takim?
[/quote]
właśnie doznałam wielkiego szoku. i skoku ciśnienia.
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum