Pomog³a: 1 raz Wiek: 26 Do³±czy³a: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Sk±d: z g³êbi duszy...
Wys³any: 7 Wrzesieñ 2007, 18:07
no cholercia... mam d³uga±±±±±±±±±±±±±±±±±±przerwê... strasznie d³ug±... i siê za³amujê.bo serce mi siê odzywa znów. kurdê.. a ju¿ normalnie æwiczy³am sobie.
_________________ Kropla Mi³o¶ci warta jest wiêcej ni¿ ocean rozumu...
kurcze, opuncja, jak masz k³opoty z sercem to daj spokoj takim intensywnym cwiczeniom, nie ma co. A basen chyba moze byc, co? i spacery
kurka, nie wiedzialam ze masz takie problemy mam nadzieje ze wszystko bedzie ok
Pomog³a: 1 raz Wiek: 26 Do³±czy³a: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Sk±d: z g³êbi duszy...
Wys³any: 8 Wrzesieñ 2007, 16:17
no mam.
niestety te æwiczenia s± dla mnie nie do przyjêcia na razie. ko³acze serducho i ju¿.
ale we ¶rode wawa i pan doktórek zobaczy co tam s³ychaæ rok po ablacji
ale basen mo¿e zacznê za miesi±c - z moim, jak zacznie studia
_________________ Kropla Mi³o¶ci warta jest wiêcej ni¿ ocean rozumu...
Robiê te 8 minutowe æwiczenia na brzuch ponad dwa tygodnie i chyba troszkê zmniejszy³ mi siê brzuszek. ;>
A na pewno poprawi³ siê jego wygl±d.
Bêdê robiæ dalej i zobaczymy co z tego bêdzie.
_________________ "Szczê¶cie polega na tym, ca³e szczê¶cie, by z prostych rzeczy nie tworzyæ intelektualnych labiryntów." #########
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum