Shinee domyślam się, że nie chodziłaś prywatnie do dermatologów? Bo może warto by było zainwestować, poszukac jakiegoś dobrego (na forach gazety wyborczej dla konkretnych miast ludzie często piszą swoje opinie dotyczące róznych lekarzy) i iść nawet prywatnie? Niestety, w Polsce można zauważyć wyraźną różnicę w przypadku leczenia publicznego i prywatnego
Z doświadczenia moich koleżanek wiem, ze najlepsze było połączenie: dermatolog+odpowiednia dieta (a jednak z tą czekoladą coś jest, albo to efekt placebo )+kosmetyczka.
Chodziłam publicznie i prywatnie - do dermatologów polecanych przez znajomych, ale każdemu widocznie pomaga coś innego. Jeszcze zajrzę do tych list z Wyborczej. Jeśli chodzi o czekoladę, to hmmmm aż tak dużo i często jej nie jem, bo po kawałku od razu się zasładzam
Diety drastycznie zmienić nie dam rady, bo mi obiadki babcia gotuje, wg zasady: obiad musi być pożywny, czyli najczęściej bez mięska i ziemniaków się nie obejdzie. Niestety sama nie mam czasu gotować
Ja również wybieram sie do Dermatologa i to w trybie natychmiastowym bo moja buzia wygląda wrecz tragicznie i nic, naprawde kompletnie nic mi nie pomaga, wiec czas najwyzszy ruszyc dupsko do specjalisty
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum