Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Acne czyli tradzik [nie tylko] mlodzienczy
Autor Wiadomość
sknerek
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 9 Wrzesień 2006, 08:03   

Shinee domyślam się, że nie chodziłaś prywatnie do dermatologów? Bo może warto by było zainwestować, poszukac jakiegoś dobrego (na forach gazety wyborczej dla konkretnych miast ludzie często piszą swoje opinie dotyczące róznych lekarzy) i iść nawet prywatnie? Niestety, w Polsce można zauważyć wyraźną różnicę w przypadku leczenia publicznego i prywatnego :roll:
Z doświadczenia moich koleżanek wiem, ze najlepsze było połączenie: dermatolog+odpowiednia dieta (a jednak z tą czekoladą coś jest, albo to efekt placebo :P )+kosmetyczka.

Shinee
Pierwszy Raz

Wysłany: 10 Wrzesień 2006, 17:36   

Chodziłam publicznie i prywatnie - do dermatologów polecanych przez znajomych, ale każdemu widocznie pomaga coś innego. Jeszcze zajrzę do tych list z Wyborczej. Jeśli chodzi o czekoladę, to hmmmm aż tak dużo i często jej nie jem, bo po kawałku od razu się zasładzam :wink:
Diety drastycznie zmienić nie dam rady, bo mi obiadki babcia gotuje, wg zasady: obiad musi być pożywny, czyli najczęściej bez mięska i ziemniaków się nie obejdzie. Niestety sama nie mam czasu gotować :(

iskierka666 
Gaduła

Wysłany: 12 Wrzesień 2006, 07:33   

Ja również wybieram sie do Dermatologa i to w trybie natychmiastowym bo moja buzia wygląda wrecz tragicznie i nic, naprawde kompletnie nic mi nie pomaga, wiec czas najwyzszy ruszyc dupsko do specjalisty :roll:
Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!

Odpowiedz do tematu