ja sie chciałam zapisac na ten aqa ale niestety u mnie jest tylko we wtorki i czwartki a wtedy mam inne zajecia ale jak znajde inny basen to sie zapisuje be wahania;]
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 20 Grudzień 2005, 21:37
Layette napisał/a:
zastanawiam się czy dobrze ćwiczę bo jakoś nic mnie nie boli
Miesnie bola po cwiczeniach excentrycznych - rozciagajacych miesnie - tak jak np. quadriceps w udzie (z przodu uda) przy schodzeniu z gory. Woda hamuje ruchy excentryczne/tlumi je - wiec dlatego nie bola ci miesnie. Ale zapewniam cie, ze bol wcale nie musi byc wyznacznikiem odbytej pracy
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
a ja się też zapisałam i na razie zajebiście mi się podoba. To balansowanie w pasie wyporonościowym...unosi Cię w wodzie, czuś faktycznie jak ćwiczą się mieśnie, ale o dziwo nie mam zakwasów po areo tylko takie ogólne zmęczenie....chcę Wam wierzyć, że on rzeczywiście spla wiecej niż zwykły, bo ja mam plan schudnięcia o co najmniej 5 kg. na razie chodzę cały stycznień i płacę 23 zł za godzinę.
Ja tez chciałabym sie wybrac ale powiedzcie mi dziewczyny jeszcze jak długo trwa taki aerobic?
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum