a mnie swietnie nawilza balsam ziaji.taki czerwony i bardzo ładnie rozswietla i jeszcze podobno ma ujedrniac;)
a teraz jeszcze uzywam dove ujedrniajacego,ale nawet jesli nie ujedrni to dobrze nawilza
Wiek: 20 Dołączyła: 12 Cze 2005 Posty: 670 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27 Czerwiec 2005, 22:14
Balsam do ciała Avonu Skin So Soft, jest bardzo dobry, swietnie nawilża skóre, pozostawiając piekny zaach i niezwykla miękkosc, szybko sie wchłania, nie pozostawia tłustych filtrów. Moja skora po nim jest o wiele gładsza, cena ok 10zł .
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Ja mam skórę wysuszoną od solarium i przeważnie używałam kremu L'oreala nutri soft ale obecnie jest dla mnie za drogi Przez przypadek zalazłam balsam Venus zielony Jest naprawdę świetny dobrze nawilaża i wspaniale wygładza skórę naprawdę polecam
- Balsam do ciała ODŻYWCZY - TĘCZA
- Balsam do ciała UJĘDRNIAJĄCY - WIATR
- Balsam do ciała BRĄZUJĄCY - SŁOŃCE
- Balsam do ciała rozświetlający - ŚWIATŁO
- Balsam do ciała wygładzający - WODOSPAD
Ich cena chyba nie jest zbyt wygórowana, ale jakie są rezultaty stosowania? Czekam na opinie
Sorayi już dawno nic nie używałam.
Złapałam w domu ten nowy z nivei. Jakiś tam z olejkiem różanym i ryżem. Nie powiem, że źle nawilża, ale ogólnie nie jestem zachwycona. Nie nakładało mi się za dobrze, a jak na mój gust, to on po prostu śmierdzi
A wypróbowałyście ten nowy nawilżający krem z Dove? W opakowaniu podobnym do Niveiki. W sumie to on w ogóle jak nivejka jest-taka sama konsystencja i w ogóle. A szkoda, bo myślałam, ze może istnieć krem, który będzie nawilżał jeszcze lepiej o bardziej takiej płynno-lekkiej konsystencji. No ogólnie powiem tyle, że jak dla mnie to on wielkiej rewolucji na rynku kosmetyczsnym nie zrobił.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum