Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Balsamy do ciała
Autor Wiadomość
Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 23 Marzec 2005, 13:57   Balsamy do ciała

jakie dobre balsamy do suchej skóry? :) cenowo do 15zł

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 23 Marzec 2005, 16:01   

Dobry jest taki balsam-krem z dove, w takim opakowaniu przypominajacym duzy krem do twarzy :) nie mam go teraz i nie moge sobie przypomniec jak sie dokladnie nazywa, ale wiadomo chyba o co chodzi :)
jest naprawde kojacy, swietnie sie wchlania i pachnie calkiem calkiem

People, what's with all the evil misery?

Margarette
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 23 Marzec 2005, 16:41   

Balsam Dove Hydro Care za 11-12 zł - Dobry troche mdławo pachnie ale nawilża na długo

Balsam Lirene z Dr.Irena Eris - Troszkę za rzadki i wygląda niepozornie ale daje sobie rade ze suchą skórą.Ma troszkę dziwny zapach taka kiblowa cytryna ale jak sie ulotni to jest przyjemny w zapachu. cena:10 zł

BalsamJohnson&Johnson do skóry suchej,250 ml cena:ok 12 zł - używam oprócz balsamu krem - żel pod prysznic z tej serii i fajno jest.Efekt używania 2 kosmetyków nawilża skóre na długi czas

Balsam 4 pory roku w piance !!! fajna forma ale efekt nawilżenia nie jest długotrwały,ale sposób nakładania sprawia że poprawki sprawiają wiele przyjemności. Cena ok. 7 zł

Więcej balsamów do skóry suchej nie stosowałam a te podobały mi sie najbardziej.Pozycja III to ta której używam najdłużej i jestem z niej najbardziej zadowolona.Mogę też polecić ci zwyklą oliwkę w żelu lub w tradycyjnej formie raz w tygodniu(nejlepiej wieczorem po długiej kąpieli)stosowaną po nałożeniu balsamu -wtedy najlepiej utrwala efekt nawilżenia...ale cóż-niekażdy lubi oliwki.Polecam też specjalne płyny do kąpieli np.Oilatum który możesz kupić tylko w aptekach.Jest to specyfik dla niemowląt ale znam kilka osób w wieku mocno poniemowlęcym ktore tego używają.cena ok 28 zł(chyba że apteka jest objęta programem "dbam o zdrowie , wtedy może zdarzyć sie ze wyniesie to ok 5 zl taniej gdy produkt bedzie w promocji)
Pozdrawiam :D

PER ASPERA AD ASTRA

Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 23 Marzec 2005, 18:36   

Garnier pomarańczowy z pompką - teraz w promocji za 13 z groszem, ten i tylko ten!

didi
Pierwszy Raz

Wysłany: 24 Marzec 2005, 18:33   

ostatnio kupiłam sobiebalsam z Garniera do suchej skóry , jest dość dobry , dobrze nawilża , ale nie podoba mi się jego zapach.

Fajny jest balsam z Dove silkening body lotion - jedwabisty balsam do ciała - bardzo ładnie pachnie , dobrze nawilża, szybko się wchłania i ma złote drobinki ,które fajnie się mienią na ciele - gorąco polecam

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 24 Marzec 2005, 18:55   

No wlasnie ja uzywam tego balsamu z dove ze zlotymi drobinkami, bo ladnie wyglada i szybko sie wchlania, ale na wysuszona skore nie za bardzo pomaga - raczej wydaje mi sie, ze jest dobry dla takiej z ktora tak czy kwak nie ma problemu

Nixie
Kataryna

Wysłany: 26 Marzec 2005, 23:36   

Ja zawsze uzywam oliwki Johnson&Johnson na wilgotna skórę, jestem wrecz od niej uzalezniona:P a czasami jak mi sie skonczy to chwilowo balsam do ciała 4 pory roku morelowy, pyysznie pachnie i fajnie nawilża:) Podkradam go Mamie:P

Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 28 Marzec 2005, 13:07   

RSP - a nie drażni cię, że po oliwce masz tłusty film na nogach? Ja nie mogę spodni założyć przez pare godzin przez to, a latem nogi mi się po prostu kurzą, bo się wszystko do tej oliwki przylepia! Ble!

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 28 Marzec 2005, 17:58   

wlasnie dlatego trzeba oliwke wsmarowac w skore niewytarta, zaraz po wyjsciu z wanny albo spod prysznica, a pozniej wytrzec lekko recznikiem :) wtedy nie ma filmu

Margarette
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 29 Marzec 2005, 16:52   

Oliwke najlepiej stosować na noc wtedy nie ma problemu z włożeniem spodni.Rano problemu być nie powinno.A oliwka najsmaczniej pachnie rumiankowa w żelu ... tak jak ciasteczka owsiane z miodem :)

PER ASPERA AD ASTRA

Odpowiedz do tematu