Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 25 Styczeń 2006, 17:13 Bell
ostatnio zauważyłam chyba jakieś nowe cienie Bell,ładne kolorki a i konsystencja wydaje się być dobra
Metaliczny blask w połączeniu z doskonale kryjącym kolorem!
Ten niezwykły efekt umożliwia najnowsza kolekcja cieni do powiek PLANETE.
Zawartość perłowych drobinek nadaje wspaniały połysk tworzący na powiece lustrzaną powierzchnię, która utrzymuje się przez wiele godzin.
Dwanaście efektownie dobranych odcieni pozwala na wykonanie optycznie rozjaśniającego oko makijażu.
Cienie idealnie rozprowadzają się na powiece, tworząc piękne połączenia z innymi kolorami.
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 25 Styczeń 2006, 19:09
te cienie są na pograniczu pudrowych i perłowych, bardzo ładnie błyszczą
wiem bo byłam dziś na praktykach w naturze u koleżanki i malowała mnie tymi cieniami dokładnie kolorem nr. 306 lub 307 i wcale nie są tak ostro ciemne ale są śliczne
sama bym się zaopatrzyła w nie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum