Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 21:44
ja znam ale narazie nie ma takiego kosmetyku który mogłabym polecić...żaden dotąd nie był bardziej rewelacyjne niż inne firmy... może Wy macie coś z tej firmy godnego do polecenia?? chętnie zostanę swoim królikiem doświadczalnym
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 23 Maj 2006, 09:21
mleczko do ciała "amaretto"
dosyć fajne,obłędny zapach i już po 2 użyciach skóra nawilżona i wygładzona!konsystencja pośrednia,nie za tłusta,nie za wodnista
zielona herbata zel na rozstępy i cellulit.Nie mam rozstępów a na cellulit pomaga najlepiej z wszystkich mi znanych.Koszt ok 10 zeta wiec polecam spróbowac
wszystko zalezy od typu cery, ja mam mieszana ale z tendencjami skóry suchej jak to powiedziala kosmetyczka, i moja skóra chłonie wszystkie maseczki typu krem jak gąbka. Dla mnie super szczegoolnie teraz jak troche sie przypieklam na urlopie
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Czerwiec 2006, 15:18
ja mam wybitnie suchą więc te kremowe niby powinny być zbawieniem,ale jednak nie
kremowe,takie ciężkie zapychają pory co jest niebezpieczna szczególnie dla cer tłustych i mieszanych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum