Series ostatnio modne są kosmetyki z masy perłowej.Nie używałam ich nigdy ,ale podobno dają dobre efekty ale minusem jest nieprzyjemny zapach.
http://www.vilcacora.com....03/pudding.html
Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 12 Czerwiec 2005, 22:13
Slyszalam ze w aptece mozna kupic taki krem na blizny zeby zeszly zastanawiam sie nad kupnem bo mam na reku kilka blizn ktore mi zostaly z wlasnej glupoty nie wiecie czy takie kremy naparwde dzialaja?i czy sa drogie?
Wysłany: 11 Lipiec 2005, 13:15
ja to mam blizny po oporach, znaczy strasnzie duzo, a jakos mi sie nie chce ich zwalczac, widzicie do czego prowadzi lenistwo .:D
_________________ .....:::::"Prawdziwa miłość szybko spisuje testamenty".:::::.....
"Zabił legionista smoka, w płaszcz z atłasu wytarł miecz, czarna zdobi go posoka smocza. Śmierć - rycerska rzeź."
Ja musze sobie cos na blizny kupic bo mam taka jedna duza na lydce i nie zbyt ladnie to wyglada.
Tak samo kilka tygodni temu wywalilam sie na szklo i teraz mam takie 2 podluzne szramy na lewym ramieniu i taka nieduza szrame na czole, mam nadzieje ze to wszystko zejdzie, bo teraz wygladam jak menel jakis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum