Mam takie pytanie, może ktoś mi doradzi - mam paskudną blizne na twarzy, - blizna jest pooperacyjna i problem polega na tym ze mam raczej ciemną karnacje a blizna jest jasna i wyrażnie "odcina" się od "tła".Doradzcie prosze jakie kosmetyki stosować?
moze najpierw powinnas udac sie do apteki np. poprosic cos na zmniejszenie blizny, ja dostała salcosaryl zel (na blizne po nacięciu krocza)
smarowalam ale jakos sie nie przykładałam... ta blizna wcale mi nie przeszkadza
Noi mój problem polega na tym ze mi własnie przeszkadza. Dodam jeszcze ze to jest na okiem po wycieciu jakiegoś Cholesterolowego wykwitu. Zresztą bezpośrednio po było jeszcze w miare a potem się paskudztwo rozciągneło.
Myslisz że kosmetyczka coś pomoże?Bo wiesz to ochydztwo odbiera mi pewność siebie i nie zabardzo wiem co z tym począć a zdradze ci jeszcze ze jestem facetem więc chyba stad ta ignorancja.
Chyba macie racje ze faktycznie najlepij będzie oddać się w rence profesjonalistek. Tylko teraz narodziło sie pytanie gdzie w pierwszej kolejności uderzyć do kosmetyczki czy dermatologa?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum