Wysłany: 16 Lipiec 2005, 23:02 Cel - wypryski na plecach
Mam problem paskudny - pryszcze na plecach nic nie może ich usunąć..... już świra dostaje nie moge chodzić w bluzce z odsłoniętymi plecami, co dopiero w kostiumie
na twarzy przezyłam już mlodzieńczy to teraz doroślejszy na plecach to co starczy gdzie będzie na tyłku
ratuuuuuuuuuunku
Dziewczynki róbcie sobie systematycznie piling pleców, poproście o to mamę lub męża żeby podczas kąpieli pomasowali Wam troszkę plecki, to powinno pomóc. Pozdrawiam
nio mydło siarkowe jest spoko na plecki, bo np. twarz mi wysuszyło ale moje plecy też wymagają czegoś, bo normalnie zwariuje... nie dosc ze na twarzy mam syfy,to jeszcze na plecach i dekolcie... maasssa
_________________ i wonder if i'll ever see you again...
Wysłany: 18 Lipiec 2005, 07:07
Mi też zwłaszcza teraz w lecie wychodzą krostki na plecach i troszkę na dekolcie Bo już na twarzy to mam zawsze
Spróbuję też tego mydła siarkowego. Gdzie można je dostać W aptece, czy drogerii
ale wiecie mnie ten trądzik tak dołuje... wydaje mi sie ze zaden facet sie mną nie interesuje własnie przez niego... moze mój tradzik nie jest jakis niewiadomo jaki duży, ale strasznie trudny do wyleczenia, co chwila wyskakuja mi jakies nowe zaskórniki i inne paskudztwa... a co do pleców, to starałam sie je myć szarym mydłem a potem jeszcze przemywałam acnosanem, to samo robilam z dekoltem... jakos zbytnio nie zrobiło to róznicy
_________________ i wonder if i'll ever see you again...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum