ja juz prawie wykorzystalam caly karnet, bylam 6x vacu line i 1x sauna na podczerwien
z tego ostatniego jestem bardzo zadowolona, wypocilam sie na maxa, nie wiem jakie to daje efekty jesli chodzi o cellulit (podobno duze) ale juz po jednym razie wiem jak dziala na skore. Twarz mialam gladziutka jak po peelingu. Na pewno bede tam zagladac, megaprzyjemne to to
ooooooo droga przyjemnosc, musze sie zastanowic, w koncu jak mialabym stosowac wszystkie metody dostepne na rynku to bym zbankrutowala
a oprocz tego ze to pijesz to robisz cos jeszcze w tym kierunku? jakies masaze, gimnastyka, kremy?
Racja, trzeba się na coś zdecydować ale ja już testowałam wszystko chyba (no oprócz nowości kremowych - bo w nie raczej nie wierzę) i teraz jestem content To wychodzi jakoś ok. 6 złotych za dzień, wiec i drogo i niedrogo. Ja ćwiczę uparcie i dietkę robię
ja na razie napalona jestem na ten vacu line, zostaly mi jeszcze 3 wejscia i wykupie drugi karnet. Jesli po nim nie bedzie zmiany to sprobuje tych magicznych napojow
katuje sie zimnymi prysznicami, z dnia na dzien jest to bardziej do wytrzymania w takie upaly to nawet przyjemne sie zaczyna robic czy jestem normalna hahaha
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 21 Lipiec 2007, 14:28
taka sobie jestes normalna
ja zimne prysznice biorę też ciągle bo nie da się wysiedzieć i nie tylko latem mimo ze cellulitu nie mam
zwłaszcza ostatnio po 10 razy dziennie bo się spaliłam na słońcu i dla mnie zimne przyjemniejsze niz gorące
ja może tez powinnam się za to zabrać.Bo póki co nie widać cellulitu u mnie bardzo(tylko jak się ściśnie nogę),ale za 10 lat juz może byc gorzej więc może lepiej zacząć wcześniej
Ostatnio mam jakąs obsesję na punkcie swojego ciała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum