ale co się zaczyna dziać? w którą stronę? w dobrą? znaczy ćwiczenia zaczynają działać??
w dobra.......pomalutku, ciiiiiii
[ Dodano: 17 Sierpień 2007, 23:13 ]
ja to jestem w goracej wodzie kąpana!! chce wszystko na wczoraj, dluzy mi sie z tym cellulitem Greta i jakie efekty po inneov? juz chyba skonczylas opakowanie? pochwal sie!!
[ Dodano: 20 Sierpień 2007, 19:40 ]
kurcze nie wyciaga sie temat jak tak dodaje
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 19 Wrzesień 2007, 20:26
U mnie niestety cellulit zwiększył się po regulonie teraz biorę yasmin i zaczęłam walkę. Najpierw używałam Garniera. Miał ładny zapach, napinał skórę ale cellulit jaki był taki pozostał. Teraz używam Eveline Slim Serum i Krem intensywnie wyszczuplające+antycellulit Wieczorem dodatkowo masaż pod prysznicem oraz przede wszystkim powoli zmieniam swój jadłospis na lepszy. Niedawno zauważyłam poprawę i może w końcu się z nim rozprawie
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
od ostatniego "wkurzenia" --> 2.08. minelo poltora miesiaca, czas intensywnej pracy kurcze ile sie trzeba nameczyc zeby sie pozbyc tego swinstwa!! dzis sie bardzo dokladnie obejrzalam i .... na udach, tzn z boku ud, bo tam to swinstwo siedzialo, bylo widoczne po scisnieciu faldy skory, cellulitu brak , posladki, moja obsesja, cellulit jest widoczny jak bardzo mocno napne miesnie i do tego jeszcze nacisne na to dłonią, jak stoje luzno, to widac jeszcze male nierownosci skory, ale powiem szczerze ze nic mnie tak nie motywuje jak zauwazalne postępy
poza tym posladki mi sie podniosly jeszcze bardziej i efekt pupy J.LO jest powalający
Witam:*
Wczoraj kupilam jakis nowy,albo nienowy preparat Bilenda-intesnsywny zel....taki filoteowy,bo z tej serii jest kilka.Ladnie pachnie ok 14 zl kosztuje i zobaczymy:)
Ktoras z Was moze miala go?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum