ile kosztuje ten inneov? tyle juz o nim slyszalam, czy to rzeczywiscie takie cudo ?
Greta a propos cytryny to wydaje mi sie ze nie przeszkadza a wrecz pomaga w zwalczaniu cellulitu, chocby taki garnier, cytrynowy
ja zaczełam własnie teraz kuracje Inneov cellulitem ,zapłaciłam za niego 95 zł, smak brzoskwiniowy.pije 4 dni i czekam na efekty.Ale widziałam tez Inneov w tabletkach .taka praktyczniejsza wersja.
dziewczyny ja od kwietnia chodzę na siłownię.
2 razy w tygodniu.trening po 2h w tym dużo ćwiczeń na pośladki,uda brzuch..
postawiłam na ruch bo żaden krem nie pomoże.
musi być ruch i krem.u mnie goodbye cellulite-krem
i widzę rezultaty...skóra jędrna.ja zadowolona.lepsze samopoczucie.lepsza kondycja.
polecam
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5530 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 12 Kwiecień 2008, 18:42
ojć. gdyby nie ta FLĄDRA co łazi na tę moją siłownię przez najbliżesze 3 miechy, by, się zapisała też... ale nie chcę jej widzieć. więc poszukam sobie innej i kupię ten kremik... chyba
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
ja powiem wam że po tej siłowni ( tu bieżnia i rowerek,steper) to cellulit pozostał w nielicznej postaci.ciało znacznie lepiej wygląda.takie jędrne,fajne takie
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 22:24
masz racje pinix zacznij biegac i uprawiac wiecej sportu..dopiero wtedy takie specyfiki zaczna dzialac..
niestety same kosmetyki nic nie zdaialaja..
ja jak bede miala kiedys cellulit (oby nie) to bede walczyla sportem + kosmetykami..moze jakims zabiegiem (zalezy od stanu portfela przyszlego męża )
i bede musiala sie nauczyc pływać bo najlepiej działa basen, tylko ta woda chlorowana nie za bardzo..
ja jak bede miala kiedys cellulit (oby nie) to bede walczyla sportem + kosmetykami..moze jakims zabiegiem (zalezy od stanu portfela przyszlego męża )
i bede musiala sie nauczyc pływać bo najlepiej działa basen, tylko ta woda chlorowana nie za bardzo..[/quote]
Sama pochodziłabym na basen ale ja nie mam nigdy czasu.Jak wracam z pracy to padam i nic tylko lezec chce albo isc spac.Dlatego teraz ratuje mnie jedynie Inneov.
ooo... ja też zamawiam inneov... tylko właśnie tabletki bo jak już znajdę czas na picie to raczej kawka, herbatka, soczek... a poza tym faktycznie ruch najlepiej wpływa... tylko nie każdy ma czas i chęci... choć i tak jestem z siebie dumna ta siłka i pilates to jednak dobry początek pozytywnych zmian zobaczymy... a wklepuję serię AA z kawą - bo kocham ten zapach
[ Dodano: 27 Maj 2008, 02:42 ]
no dobra inneov dotarł (ach ta moja kochana poczta polska ) od dziś łykam... do tego te moje masaże, kremiki, oliwki i inne cuda wianki... zobaczymy
_________________ You have hopes and dreams – you have everything!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum