Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Cellulit
Autor Wiadomość
ola5777 
Pierwszy Raz

Wysłany: 11 Kwiecień 2008, 12:24   

taka sobie napisał/a:
ile kosztuje ten inneov? tyle juz o nim slyszalam, czy to rzeczywiscie takie cudo ?
Greta a propos cytryny to wydaje mi sie ze nie przeszkadza a wrecz pomaga w zwalczaniu cellulitu, chocby taki garnier, cytrynowy :roll:

ja zaczełam własnie teraz kuracje Inneov cellulitem ,zapłaciłam za niego 95 zł, smak brzoskwiniowy.pije 4 dni i czekam na efekty.Ale widziałam tez Inneov w tabletkach .taka praktyczniejsza wersja.

olusia1986
Pierwszy Raz

Wysłany: 12 Kwiecień 2008, 16:47   

dziewczyny ja od kwietnia chodzę na siłownię.
2 razy w tygodniu.trening po 2h w tym dużo ćwiczeń na pośladki,uda brzuch..
postawiłam na ruch bo żaden krem nie pomoże.
musi być ruch i krem.u mnie goodbye cellulite-krem
i widzę rezultaty...skóra jędrna.ja zadowolona.lepsze samopoczucie.lepsza kondycja.
polecam

opuncja 
Oficjalny "Psycho Somek"

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 12 Kwiecień 2008, 18:42   

ojć. gdyby nie ta FLĄDRA co łazi na tę moją siłownię przez najbliżesze 3 miechy, by, się zapisała też... ale nie chcę jej widzieć. więc poszukam sobie innej :D i kupię ten kremik... :) chyba

pinix 
Gaduła

Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 18:33   

ja używam garniera roll on i zel antycellulitowy przeciw gromadzeniu wody i czekam na rezultaty musze zaczac jeszcze biegac :)

olusia1986
Pierwszy Raz

Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 18:59   

ja powiem wam że po tej siłowni ( tu bieżnia i rowerek,steper) to cellulit pozostał w nielicznej postaci.ciało znacznie lepiej wygląda.takie jędrne,fajne takie :)

landrynka1732 
Za późno na leczenie

Wysłany: 16 Kwiecień 2008, 22:24   

masz racje pinix zacznij biegac i uprawiac wiecej sportu..dopiero wtedy takie specyfiki zaczna dzialac..
niestety same kosmetyki nic nie zdaialaja..

ja jak bede miala kiedys cellulit (oby nie) to bede walczyla sportem + kosmetykami..moze jakims zabiegiem (zalezy od stanu portfela przyszlego męża :D )
i bede musiala sie nauczyc pływać bo najlepiej działa basen, tylko ta woda chlorowana nie za bardzo..

pinix 
Gaduła

Wysłany: 17 Kwiecień 2008, 08:12   

basen basen od dawna sie wybieram, ale nie moge się dostać ... :yyy: :yyy: :yyy: są dwa baseny na całe miasto i są mega oblegane -nietrudno się domyślić

ola5777 
Pierwszy Raz

Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 11:45   

ja jak bede miala kiedys cellulit (oby nie) to bede walczyla sportem + kosmetykami..moze jakims zabiegiem (zalezy od stanu portfela przyszlego męża :D )
i bede musiala sie nauczyc pływać bo najlepiej działa basen, tylko ta woda chlorowana nie za bardzo..[/quote]

Sama pochodziłabym na basen ale ja nie mam nigdy czasu.Jak wracam z pracy to padam i nic tylko lezec chce albo isc spac.Dlatego teraz ratuje mnie jedynie Inneov.

mapecik 
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 14 Maj 2008, 00:12   

ooo... ja też zamawiam inneov... tylko właśnie tabletki ;) bo jak już znajdę czas na picie to raczej kawka, herbatka, soczek... a poza tym faktycznie ruch najlepiej wpływa... tylko nie każdy ma czas i chęci... choć i tak jestem z siebie dumna :D ta siłka i pilates to jednak dobry początek pozytywnych zmian :D zobaczymy... a wklepuję serię AA z kawą - bo kocham ten zapach ;)

[ Dodano: 27 Maj 2008, 02:42 ]
no dobra inneov dotarł (ach ta moja kochana poczta polska :roll: ) od dziś łykam... do tego te moje masaże, kremiki, oliwki i inne cuda wianki... zobaczymy :mrgreen:

Bo dla Niego chcę być piękna

Midian 
Użytkownik "Sam Swój"

Wysłany: 14 Lipiec 2008, 23:21   

Nivea My Silhouette - w związku z niemożliwością ruchu obecnie widzę, że bardzo dobrze działa. Cellulit się zmniejsza :)

Odpowiedz do tematu