Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 2 Grudzień 2008, 22:31
pilates i będzie mycie łepka.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 3 Grudzień 2008, 07:58
z pastą Lassara?czy to coś innego,bo to o czym ja myślę ma konsystencję pasty cynkowej i stosuję tylko miejscowo,nie wyobrażam sobie jak to na całą twarz nałozyć
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 3 Grudzień 2008, 16:35
dziś dla ducha bardziej:
po zajeciach spacer NŚ, kupilam sukienke w terranovie za 29 zl a potem PRZEPYSZNĄ zimową kawkę w CH, do ręki i czytalam ksiazke w autobusie.
Ostatnio zapomnialam o tym, ze miedzy obowiazkami i nerwami powinnam znalezc chwile, zeby moc sobie zrobic mala przyjemnosc...
czytając wasze wypowiedzi uświadomiłam sobie, że ja rzadko robię coś dla siebie . Ciągle tylko praca i dom. Mam nadzieję, że już w krótkim czasie napiszę na forum, że jest inaczej
Wysłany: 7 Grudzień 2008, 13:05
ładnie się wczoraj ubrałam
i popłakałam sobie.
i poprzytulałam się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum