Ostatnio nabyłam błyszczyk w tubce Dax cosmetics, z jakimiś podobno fikuśnymi peptydami stymulującymi syntezę kolagenu w ustach
mam nadzieję, że jednak usta nie zamienią mi się w pyszczek karpia po całej tubce
kiedyś pamiętam - miałam problem z przesuszoną skórą twarzy i używałam na noc kremu Re-lipid - zadziałał naprawdę super
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 14 Październik 2005, 21:55
KREM CZEKOLADOWY ENERGETYZUJĄCY do twarzy i ciała
Delikatny krem o silnym działaniu energetyzującym.
Polecany do codziennej pielęgnacji twarzy i ciała.
Dzięki dużej zawartości masła kakaowego, zapobiega wysuszeniu skóry i poprawia jej koloryt.
Zawarty w kremie magnez i witaminy z grupy B (wyciąg z drożdży) pobudzają przemiany energetyczne skóry, intensywnie ją regenerują i wzmacniają.
Krem doskonale się rozprowadza i wchłania, pozostawia skórę jedwabiście gładką.
Delikatny, czekoladowy zapach kremu uspokaja zmysły i działa relaksująco.
ja stosuję na twarz i jest super ma fajną gęstą konsystencję,ale skóra po nim nie świeci się
nawilża i wygładza buźkę no i nie trzeba wspomniać o czekoladowym smaku/tzn.zapachu
A my z Miśkiem używaliśmy go do masaży A przedtem ja na ciałko i twarz. Rzeczywiście, jest super, fajnie nawilża i pięknie pachnie Mój kochany brat nawet zachęcony przez swoją dziewczynę spróbował jak smakuje
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Listopad 2005, 09:52
mam do przetestowania 20 próbek daxa może moje relacje się komuś przydadzą Perfecta HydroMax krem na noc maxymalnie nawilżający-jest b.dobry,bardzo ładnie pachnie(swieżo,morsko)i rzeczywiście dobrze nawilża
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum