Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 15 Październik 2005, 18:42
używałam maszynki,zmieniłam na depilator i chłopak mnie zmusił do powrotu do maszynki w sumie miał racje bo moje nogi robiły się coraz gorsze
bo depilatorze wrastały mi włoski i musiałam jakoś je wydłubywać by nie doprowadzić do zapalenia mieszka włosowego no i na dodatek pojawiay się dziwne krostki,także ja osobiście nie polecam
Maszynka - szybko i wygodnie, a przy tym tanio Też się nad depilatorem zastanawiałam, ale zraziły mnie pokrostowane nogi moich koleżanek. Poza tym nogi te miały też całkiem nieźle owłosione "bo włoski są na razie za krótkie, żeby je depilator chwycił". A ja uwielbiam być gładziutka
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 465
Wysłany: 16 Październik 2005, 09:15
Ja użyłam kilka razy depilatora, po pierwsze strasznie boli (trzeba sie jakby co przyzwyczic), po 2 tez mam kruche naczynka i niestety popekaly mi i jak sie tak blizej przyjrzec moim nogom to sa przez te naczynka bardziej czerwone
Maszynka, bo to szybko i wygodnie...tylko jest problem bo jesli zgole wloski rano to wieczorem juz je czuc.
Takze czasem biore depilator do reki, ale musze potem bardzo uwazac zeeby mi wloski nie wrastaly, a czesto wrastaja wiec zmieniam co chwile kremy po depilacji Pachy t tylko maszynka nie wytrzymalabym chyba bolu depilatorem ani woskiem tam
Wysłany: 16 Październik 2005, 12:38
milusza napisał/a:
ja wszystkiego po trochu uzywam
Ja też Prawie, bo oprócz wosku i zabiegów elektrolizy lub termolizy Najczęściej używam maszynki jednorazowej - szybko i gładziutko Ale też na depilator nie mogę narzekać - wyrywa włoski, włoski nie wrastają, naczynka nie pękają, nie wychodzą krostki - jest ok, tylko to trochę trwa i boli i nie zawsze mi się chce No i pod pachami depilator odpada Tam tylko maszynką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum