Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 17 Październik 2005, 18:36
Jak jestem w Warszawie to funduje sobie depilacje wszystkiego do pepka. Ale tutaj musze ze wzgledu na zajecia linii praktycznej co tydzien byc gladka bo wszyscy w slipkach i stanikach lataja wiec sie gole.
Ja to w ogole nienawidze wlosow na nogach i bikini. Kiedys jak bede duza i bogata to se laser strzele i pozbede sie badziewia na amen
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 17 Październik 2005, 22:10
widzę ,że maszynki górą
ja też używam maszynki, moja mama i siostra (młodsza o 2 lata) ostro z depilatorem latają a ja jakoś nie mogę za bardzo mnie boli i boję się krostek i wrastania włosków
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2967 Skąd: Bywater
Wysłany: 18 Październik 2005, 09:47
Linia praktyczna- uczymi sie na sobie jak badac.
Niedlugo uczymy sie profesjonalnego badania piersi wiec dziewczyny baz stanikow i wszyscy na sobie beda sie uczyc.
(facet tez musi to umiec- my medycy jestesmy bezpruderyjni )
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6390 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 18 Październik 2005, 10:05
najlepsze są te profesjonalne,można mniejszym kosztem wydepilować się w domku kupić tylko wkład-ok 7zł i parę plasterków i podgrzać w garnku z wodą
firma veet ma też w ogólnej sprzadaży woski-mam wosk do wąsika i spisują się bardzo dobrze,to plasterki które nasączone są woskiem,wystarczy przyłożyć je mocno do włosków i szybko zerwać
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2982
Wysłany: 18 Październik 2005, 10:19
maszynka - tanio, szybko i bezboleśnie
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum