Pomogła: 1 raz Wiek: 21 Dołączyła: 23 Kwi 2005 Posty: 1775 Skąd: Warszawa
Wysłany: 22 Październik 2005, 09:55
raczej maszynka bo do depilator nie moge sie przyzwyczaic bo mnie bardzo boli a pozniej nogi jakos nie sa za ladne :/ chcialam wlasnie tez sprobowac wosku w domu albo u kosmetyczki
Wysłany: 22 Październik 2005, 11:43 Ja używam wosku lub depilatora jak mi się zachce :D
Ja sie woskuje. niestety mam "troche" za duzo wlosow na nogach i wosk jest najlepszy. Nawet linie bikini nim depiluje.
chcialabym isc do kosmetyczki, bo nadal wydaje mi sie, ze robie to niezbyt profesjonalnie. Przed wakacjami pojde sie wydepilowac.
P.S. wiem, ze tu nie jest mowa o tych wlosach, ale nie wiecie przypadkiem jakwyglada depilacja u kosmetyczki?? ale nie nog tylko "tam, na dole". golo sie tam siedzi, czy moze w jakis majtkach?? Zawsze mnie to zastanawailo
Pomogła: 1 raz Wiek: 26 Dołączyła: 07 Sty 2006 Posty: 5136 Skąd: z głębi duszy...
Wysłany: 7 Styczeń 2006, 14:18
JA jestem za woskiem! ZDECYDOWANIE!!! Usuwa nichciane i niepożądane owłosienie na dłuuuugoooo! To jest bardzo duży plus, bo moje włoski są dość mocne i szybko odrastają. A wosk radzi sobie z nimi świetnie. Czasem musze niestety sięgnąć po maszynkę, ale zdecydowanie z powodu braku czasu.
Natomiast warto zainwestować w plastry i poświęcić chilkę dłuższą, bo ma się potem spokój na dłuższy czas naprawdę. Ja przynajmniej 3 tygodnie.
pozdrawiam
_________________ Kropla Miłości warta jest więcej niż ocean rozumu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum