A ja ten mój depilator mam juz ochote na śmietnik wynieść. Efekt widoczny ok. 10 dni, na dodatek cały czas wygląd nóg pozostawia wiele do życzenia: w dzien po goleniu krostki i takie nieprzyjemne w dotyku miejsca po wyrwanych włoskach, potem parę dni podobne wrażenie, ale trochę słabsze i zaczyna sie odrastanie włosów. Oczywiście na koniec szczecina.. No i tak jak wspominałam nie udało mi się ani razu uzyskać efektu super gładkich nóg bez 1 włoska Czekam bo w sumie to użyłam go 3 czy 4 razy, więc wszyscy mówią, że z czasem bedzie lepiej, bo przez kilka lat goliłam nogi..Mam nadzieję, bo żałuję kasy, którą wydała na prezent osoba, od której go dostałam. Za tę kasę mogłabym mieć coś dużo fajniejszego
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1937 Skąd: Łódź
Wysłany: 22 Wrzesień 2008, 14:55
mi poraz pierwszy zaczęły niektóre włoski wrastać. I teraz nie wiem co z tym fantem zrobić??
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1937 Skąd: Łódź
Wysłany: 24 Wrzesień 2008, 09:21
ja mam depilator brauna Jeszcze nigdy nie miałam problemów z wrastaniem włosków
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wrastanie niestety zawsze może się pojawić, a metody radzenia są standardowe: peeling bezpośrednio przed depilacją, peeling codziennie przez parę dni po depilacji, od czasu do czasu dobrze użyć maszynki, żeby włoski nie były zbyt słabe.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6390 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 26 Wrzesień 2008, 10:40
ja uzywałam depilatora krótko,zaczeły mi włosy wrastać,a później nogi zaczeły nieciekawie wyglądać jak trzeba było te włoski wyciągnąć spod skóry,przeszłam na golarki i jest ok
ale teraz zaczęłam okolice bikini depilować woskiem i pęsetą więc zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum