Wysłany: 31 Sierpień 2005, 20:19 kremy po depilacji opóźniające wzrost włosków
Czy stosujecie takowe kremy opóźniające wzrost włosków Czy są warte zachodu i pieniędzy...... bo tak właśnie ostatnio chodze po sklepach i patrze na te półki i tak mnie korci (bo mam dość golenia nóg co 2 dzień lub codzien) ale nie wiem czy są coś warte.....
Jakie macie dośwoadczenia w tej dziedzinie kosmetyków i specyfików
miałam 2 różne i nie działały nic a nic... jedynie podrażnienia były mniejsze po goleniu... ale można kupić coś tańszego a taks amo będzie działało... dla mnie - ściema
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Ja używam balsamu opóźniającego depilację z Avonu i w sumie drobną różnicę widzę Kiedy przestałam go używać, kiedy goliłam się rano, to wieczorem już miałam kaktusa. W sumie i tak golę się codziennie, więc wielkiej różnicy nie ma Ale powiem, że świetnie nawilża, porównywalnie do oliwek, których po goleniu nie używam, bo robią mi się krostki na nogach. Także jestem zadowolona
Używałam takiego balsamu na wyjeździe wakacyjnym....łudziłam się, że ominie mnie codzienne golenie, ale niestety nie udało się
Może to kwestia firmy....miałam niezbyt drogi produkt Bielendy, ale i tak już nie ufam takim specyfikom.
Może takie od kosmetyczki są lepsze. Osobiście nie chodzę na nic poza regulacją brwi, ale moje klientki często mówią, że jak kosmetyczka im zrobi wosk i jak niektóre posmarują takim balsamem od razu po, a jeszcze jak dadzą gratis szaszetkę czegoś takiego, to efekt się utrzymuje i utrzymuje
Wysłany: 15 Październik 2005, 18:29 Depilacja
Jakiej formy depilacji używacie? Chodzi mi głównie o nogi, pachy itp. (strefy intymne zostawmy w spokoju).
Ja używam maszynki ale coraz częściej zastanawiam się nad depilatorem elektrycznym. Jest jednak problem (oprócz kasy ), mam bardzo słabe naczynia krwionośne i boję się, że taka depilacja zwięszy ilośc pajączków na moich nogach .
Może podzielicie się swoimi doświadczeniami odnośnie usuwania zbędnych włosków ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum