Ja powinnam zaznaczyć że nie wiem. Używałam depilatopra od zawsze, od samego początku mojej kariery "golacza nóg" ;p I byłam super zadowolona,aż do zeszłego roku. Strasznie zaczęły wrastać mi włosy,mam stany zapalne i moje nogi są jedną wielką blizną której nie ma czym golić;-/ depilator i wosk powoduja wrastanie a maszynka zdrapuje strupki. Jestem załamana wyglądem skóry na moich nogach. Robie mase peelingów itp, ale narazie efekt jest mizerny.
rosel, idz do dermatologa. mojej kolezance dal jakas specjalna masc i zakaz golenia nog przez 4 tygodnie, nie pamietam niestety, czy mowil cos o peelingach.
jezeli nie chcesz isc albo nie masz czasu, to ja na twoim miejscu po prostu dalabym im spokoj na miesiac, wlochate sa nieladne ale strupiate tez nie ;/
ja mam Depilator uzywam raz na 2 razy w tygodniu jestem zadowolona ze go mam włosy tak szybko nie odrastaja,najwyzej lilka a nie tak jak po zwykłym goleniu!! co do bikini mnie np nie boli usuwanie z tamtąd włosów,fakt potrafią wrastac włosy ale jak sie regularnie robi peeling to nie ma szans na wrastające włosy,jak dla mnie jest owiele wygodnieszy sposób i nie przesadzajcie,nie jest az tak bolesny!! (albo ja sie przyzwyczaiłam)
eeeh pomyliłam sie już prostuje raz na dwa tygodnie!! ja głebszych okolic nie depiluje pisałam o bikini tzn moje bikini jest akurat głebokie bo zostawiam sobie tylko paseczek tak na 1,5 cm grugosci a reszte jak leci depilatorem,rzecz gustu ja za to nie moge uzywac golarek i nie zamierzam i codziennie nie robie pilingu tylko raz albo dwa razy w tygodniu i nie mam wrastających włosków.....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum