Kupiłam Brauna... i dupka mnie akurat urywa włosy a nie wyrywa...
Moze kwestia tego że mam dość twarde włoski. Moze powinnam kremem wydepilowac aby słabsze odrosły? Nie wiem
Ja juz sie poddałam, używam zwykłej maszynki do golenia.
U mnie nie zdał relacji... szkoda mojego bólu, bo niestety jak miałam gęsią skórkę włoski mnie kuły od srodka, a to oznaczało ze wcale sie nie powyrywały...
SZOK.Ja polecam depilator ROWENTA intelligent beauty. Dostałam w pocieszeniu za niezdane prawko;p I rewelacja. Wyrywa wlosy z cebulkami a nie urywa i jeszcze ma swietne nasadki pellingujące. Już po 3 użyciach moje stare blizny zaczynaja znikac i ani sladu wrastajacych wloskow. NARESZCIE!!!
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 30 Maj 2005 Posty: 2264 Skąd: Radom
Wysłany: 28 Wrzesień 2006, 21:16
Kupiłam sobie dzisiaj depilator Braun Silk-epil o taki:
Juz go użyłam dla próby na jedną noge bolało jak cholera ( nigdy nie używałam tego typu sprzętów) mój P. się śmiał tylko ze mnie jak miałam świeczki w oczach
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum