jak ja się pierwszy raz depilowałam to zagryzłam ołówek. Aż mój facet na mnie łypał groźnie i pytał "po cholere ty to sobie kupiłaś?
A teraz siadam przy filmie wieczorem i jadę - teraz to raczej jak taki mocniejszy masaż, czasami coś zaboli jak się zapuści dłuższe włoski. A tak to luzik.
No i oprócz nóg depiluje też nim pachy (na początku bolało jak ... o matko!, teraz też luzik) i okolice bikini (też początek był ciężki) - luksus
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Ostatnio zmieniony przez Mimiru 28 Wrzesień 2006, 21:41, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 14 Kwiecień 2007, 20:55
Kupuję w tym miesiącu Wreszcie pożyczyłam i spróbowałam.
I drugi raz też. Różnica w tempie odrastania włosków kolosalna w porównaniu ze zwykłą maszynką. Co do bólu - tragedia pod kolanem i wyżej Ale da się przeżyć.
Planuję philipsa chyba. Bez żadnych bajerów, chyba że z nasadką do peelingu.
Moja rada pewnie będzie spóźniona, ale reniczko jak się urywają to pewnie są za długie.
Chyba będę musiała wrócić do tego cholerstwa, bo już to codzienne golenie mnie dobija, rano ogolę nogi, a wieczorem już wystają ponad powierzchnię skóry
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze.
Depilowanie może pogorszyć stan naczynek, zarówno depilatorem jak i woskiem.
Z tym, że np. jak Ci pękają na udach to może jak będziesz depilowała tylko do kolan to nic nie będzie.
Witam:*
Robila sobie ktoras z Was depilacje bikini woskiem?
Juz mam dosc maszynki do golenia-czasami wlosy wrastaja w skore....
Tak ostatanio przymierzam sie,by wybrac sie do kosmetyczki na to...
ilo cm wlosow powinno znajdowac sie,by wosk je"zlapal"?wiadomo?:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum