Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 21 Czerwiec 2006, 08:27
a ja mam szampon do włosów rozjaśnianych i jestem zakochana dzięki niemu w swoich włoskach Znowu są mięciutkie jak u małej dziewczynki, błyszczą się, a nawet są bardziej podatne na ukladanie rewelacja!
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 29 Czerwiec 2006, 07:46
ja jestem fanką antyperspirantów dove. teraz nowy - black dress jest numerem jeden! a że ja mam tendencje do pocenia milion razy większe niż przeciętna, to zauważam, że jest lepiej a przy tym pięknie pachnie... och.
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 12 Kwi 2006 Posty: 2444 Skąd: miasto moje
Wysłany: 30 Czerwiec 2006, 00:20
ja z nim mam coś takiego, że kiedy jest gorąco, to i tak się pocę, że ręce w górę e-e, ale pachnę pięknie i nie ma białych plam. ale pocenie się też ogranicza. muszę zakupić nowy
_________________ byle się tylko znależć w pozaziemskiej sferze..w snach dotykać gwiazd.
bo ja kupiłam sobie w piątek w sztyfcie w ramach protestu wobec czekania aż mi kulka wyschnie i to był chyba błąd
tzn. pachnie ślicznie i jest skuteczny, ale tak mi wybielił ciemną bluzkę, że normalnie wyglądałam jak oszołom i się zdenerwowałam
ten napis na nim - invisible dry - bynajmniej nie dotyczy mojego egzemplarza
Ja zaczełam używać balsamu jebwabistego Dove i jestem zachwycona - skótra w swietle polyskuje złotymi drobinkami i to naprawde widać i ładnie pachnie Kiedys też uzywałam szamponu Dove i też mi się włosy po nim podobały - lsniace i gładkie Chyba muszę go znowu zacząć używać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum