bo ja kupiłam sobie w piątek w sztyfcie w ramach protestu wobec czekania aż mi kulka wyschnie i to był chyba błąd
tzn. pachnie ślicznie i jest skuteczny, ale tak mi wybielił ciemną bluzkę, że normalnie wyglądałam jak oszołom i się zdenerwowałam
ten napis na nim - invisible dry - bynajmniej nie dotyczy mojego egzemplarza
ja tez mam ten w sztyfcie i podpisuje sie pod tym co napisala mala mi sztyft beznadzieja, zostawia biale plamy !!!
Wysłany: 31 Lipiec 2006, 17:06
pat napisał/a:
ja jestem fanką antyperspirantów dove. teraz nowy - black dress jest numerem jeden! a że ja mam tendencje do pocenia milion razy większe niż przeciętna, to zauważam, że jest lepiej a przy tym pięknie pachnie... och.
mam antyperspirant dove w sprayu(błękitny), jak narazie jestem zadowolona i mam identyczne spostrzeżenia jak Pat .
Wysłany: 10 Październik 2006, 08:24 Nowa kampania Dove
Zwróciłyście uwagę na kobiety na bilbordach Dove ? Dla mnie to kolejne
przełamanie stwierdzenia ,ze tylko szczupłe jest ładne. Wreszcie stawiamy na
naturalność , piękno i bądz co bądz fakty. Ponieważ większość kobiet pokroju
piegowatej blondynki, korpulentnej brunetki nie zdaje sobie sprawy , że są
piękne. Dla mnie takie obrazki przemawiają na plus.
Wysłany: 12 Październik 2006, 11:46 Re: Nowa kampania Dove
ola5777 napisał/a:
Zwróciłyście uwagę na kobiety na bilbordach Dove ? Dla mnie to kolejne
przełamanie stwierdzenia ,ze tylko szczupłe jest ładne. Wreszcie stawiamy na
naturalność , piękno i bądz co bądz fakty. Ponieważ większość kobiet pokroju
piegowatej blondynki, korpulentnej brunetki nie zdaje sobie sprawy , że są
piękne. Dla mnie takie obrazki przemawiają na plus.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 09:51
kupiłam dove ten rozświetlający(chyba to ten jedwabisty),
jest rzadki a moja sucha skóra go nie chce wchłaniać
mam oriflame rozświetląjący i jest lepszy,ma inną konnsystencję... taką akurat
Czy ten rozświetlający dove ma jakieś drobinki w sobie? czy to o ten chodzi, bo słyszałam że jest jakiś produkt, nie wiem jakiej firmy że po nim skóra się świeci
ja narazie używam tylko zwykłych balsamów dove i jestem zadowolona. jak na moją wybredną skórę są ok.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 15 Czerwiec 2008, 13:37
z drobinkami to na pewno jest kolastyny rozświetlający Używałam go kiedyś ale mi zapach nie podchodził
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
rozświetlający dove bardzo ładnie rozświetla.
i ma takie jakby maleńkie drobinki
czyli może takiego Dove rozświetlającego sobie kupię bo za miesiąc idę na weselisko i chciałabym coś innego spróbować
a własnie czy te drobinki nie zsypują się z ciała? czy długo są widoczne na skórze? bo co do zapachów to akurat wiem że dove długo się trzyma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum