Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 28 Wrzesień 2005, 14:14 Eris, Lirene
ma dobre kosmetyki z serii profesjonalnej(Prosystem)
natomiast z tych ogólnie dostępnych wypróbowałam peeling pod prysznic-pomarańczowa tubka-super,jeśli tylko ktoś lubi wyczuwalne peelingi,ten jest mega mocny i pachnie energetyzująco
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 31 Mar 2005 Posty: 2966 Skąd: Bywater
Wysłany: 28 Wrzesień 2005, 15:35
Mam Peeling enzymatyczny Prosystem nr 605 i jest genialny
kosmetyczka mi po czyszczeniu poleciła jako że mam bardzo płytko osadzone krwinki i normalny peeling może mi zaszkodzić.
_________________ There's only one true Kikker! Let's Kikker!
Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 05:05
Kikker napisał/a:
mam bardzo płytko osadzone krwinki
Czy chodzi o naczynka krwionośne Też mam cerę naczynkową, a używam zwykłego peelingu To chyba nie jest dobry pomysł z tego co widzę Wypróbuję w najbliższym czasie ten Peeling enzymatyczny Prosystem nr 605.
Emilcio uprzedziłaś mnie z tym peelingiem Jest gruboziarnisty ale rewelacyjny. Ja najpierw robie peeeling potem depilacja, nic nie zachaczam, nic nie przeszkadza a skóra gładziutka...
Peeling naprawdę godny polecenia!!
swietny jest peeling pod prysznic.dobry tez krem do biustu z serii body art,ale drogi ;/ poza tym polecam plyn do demakijazu oczu i cala serie sloneczna lirene.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum