Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Faberlic
Autor Wiadomość
Przeborka 
Moderator

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 29 Listopad 2006, 01:29   Faberlic

http://www.faberlic.pl/fl_main.php

Kosmetyki tlenowe.
Znam, używam, są rewelacyjne!

Gorąco polecam!

Ktoś jeszcze stosuje? :P Chętnie podzielę się doświadczeniami :wink: :lol:

Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 29 Listopad 2006, 09:09   

a jakiś kremów używasz?

Przeborka 
Moderator

Wysłany: 29 Listopad 2006, 11:42   

Tak, tzn........ do twarzy to jak w domu jestem, bo tutaj kompletnie o tym zapominam 8) Ale np. odżywkado ciała to mus. Jest cudna! Nawet na moją skórę, która jest jak przesuszone i pomarszczone owoce :lol: {woda mi tu w ogóle nie służy}.
Codzienne smarowanie = niesamowita regenreracja.
Raz na tydzień = utrzymanie skóry w świetnej kondcji :)
Za krememi to bardziej mama jest :P Ma tego całą półke i widzę, że jej służą :) A jakiś konkretny?

pinix 
Gaduła

Wysłany: 5 Maj 2007, 13:31   

hej jestem konsultantka faberlic:)) tez zanm i uzywam ich kosmetykow :) )

Rosemary 
Junior Administrator

Pomogła: 5 razy
Wysłany: 5 Maj 2007, 13:41   

A co byście szczególnie poradziły? Właśnie przeglądam ich ofertę, ceny z promocji są szczegónie zachęcające.

pinix 
Gaduła

Wysłany: 6 Maj 2007, 08:00   

no ja jestem w faberlic od marca :d ale polecam serie na cellulit naprawde czuc ze dziala mam cala :) ) termokoncentrat i zel korygujacy jest swietny ...:)) mialam kremy na dzien i na noc z serii A ale pod koniec tubki zaczely mnie szczypac oczy wiec nie bede iuch kupowac po serii LU nalezy zrobic miesiac przerwy co jakis cza bo ma silne dzialanie farby do wlosow sa od maja wiec nie wiem :) siostra wziela kiedys szampon i powiedzioala ze wlosy sa szorstykie bez odzywki nie przejdzie ;) ) miala odzywke wiec bylo ok :D moja mama i siostra maja kremy z serii c nawet seria ta cieszuy sie powodzeniem sa to kremiki przeciwzmarszczkowe podobno X17 balsam pomaga pozbyc sie roznych takich przebarwien z pleckow i w ogole dobrty jest jakas dziewczyna pisala ze posmarowala kilka razy plecki i miala gladziutkie i zero przebartwien :) mamm neo2 i neo 3 to mikrodermabrazja i krem po zabiegu no i powiem ze jest bardzo dobry:)) w ogole seria neo to mercedes wsrod reszty kosmetykow :D jesli chodzi o pomadki to osstrzegam :) przynajmniej szminka modelujaca ... koloruy w katalogu nie zgadzaja sie z rzeczywistymi wiec radze uwazac:) moja siostra wziela szminke taka jakas bezowa gr 1108 a szminka jest jtaka rozowa ale nie jakos strasznie pink ale bardzo fajny kolorek no ale nie vbezowy wiec katalog robil chyba jakis pijany malarzx heheh nie wiem jak ze szminka nawilzajaca cop dio samej szminki modelujacej swiertnie nawilkza usta i dlugo sie na nich trzyma :d siostra sie wykapala i szminka jeszczxe byla na ustach hehe:) ja zjadlam napilam sie i patrtrze w lustro i szminki jeszcze troche jest :D na stronie jakas dziewczyna pisala ze robi paznokcie i najlepsze lakiery sa wlasnie z faberlic:) ja mam odzywke do paznokci zapobiegajaca lamaniu i rozdwajaniu ale nie wie m uzylam raz ale moja mama twierdzi ze ma mocniejsze pazurki korektor dokladna linia mi nie odpowiada moze za ciemny kolor ja jestem blada :P jesli chodzi o zapachy to juz mowie donna felice i umo felice to cytrusowe swieze zaopach bardzo fajner lekkie:)
o ferique mi przypomina zapachg today z avonu
alizes nie podoba mi sie jest stosunkowo mocny i taki troche hm no mi nie pasuje
AORA jest bardzo ladna zapach dosc mocny ale fajny :)
TENDRE przypomina zapach zielonej herbaty elizabeth arden (przynajmniej tak powiedziala wlascicielka poerfum ;)
CHARME bardzo fajny zapach kwiatowy lekki
POETICA to zapach bardzo fajny :)
wszystkie zapachy faberlic utrzymuja sie dlugo na skorze :)
na uwage zasluguje krem do biustu szyi i dekoldu R12 bardzo dobrze zmiekcza skore nawilza stosowany regularnie poprawia jej kondycje jest jeszcze zel liftingujacy do biustu muysle ze tez dobry :D nie wiem jak tam seria do rak i stop KN i KR ale mam duzo zamowien na te kremiki :) yoghurten :) plyn do kapieli duzo sie pieni choc woda nie leci z sila wodospadu heheh :P pieknie pachnie i nawilza skore odzywka do ciolaa pewnie to samo ;) krem do rak ma rzadka konsystencje dobrze nawilza i slicznie pachnie :)
krem zel nawilzajacy podobno daje dobry poslizg :D
zel do higieny intymnej tez pytalam klientek i jest bardzo fajnty delikatny
sporo tez sprzedaje zeli pod prysznic magnolia ale to pewnie kwestia promocji :) kosmetyki YOU NOVA tusz do rzes podwojny nawet niezly ale nieiwele moge powiedziec o tychj kosmetykach bo dziewczyny nie biora :)
http://f.kafeteria.pl/tem...44840&start=210 tolink do kafeterii poczytaj sobie :) ) pozdrawiam :)

Nofret 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 7 Maj 2007, 14:32   

Ja sobie kupiłam krem pod oczka i nawilżający do cery suchej. W sumie żadna rewelacja, ale za taką cenę niczego specjalnego sie w sumie nie spodziewałam.
Chociaż moja koleżanka używa matujący do cery tłustej i jest mega zadowolona.
Więc tradycyjnie każdemu co innego służy 8)

taka sobie 
Ten stan trzeba juz leczyć

Pomogła: 1 raz
Wysłany: 8 Maj 2007, 17:32   

czy te kosmetyki mozna kupic gdzies poza netem? bo nie chce mi sie tam logowac :kwasny:

Lilypie 1st Birthday Ticker

pinix 
Gaduła

Wysłany: 8 Maj 2007, 17:41   

jesli jestes ze slaska jak widze :) ) to chyba w katowicach jest konsulktantka w siemianowicach i nie wiem jeszcze gdzie ale ona moze ci pomoze a skad jestes dokladniej?
jesli nie chcesz tutaj napisz na pw ;) )

Odpowiedz do tematu