Pomogła: 2 razy Dołączyła: 27 Lut 2005 Posty: 2958
Wysłany: 29 Listopad 2006, 11:42
Tak, tzn........ do twarzy to jak w domu jestem, bo tutaj kompletnie o tym zapominam Ale np. odżywkado ciała to mus. Jest cudna! Nawet na moją skórę, która jest jak przesuszone i pomarszczone owoce {woda mi tu w ogóle nie służy}.
Codzienne smarowanie = niesamowita regenreracja.
Raz na tydzień = utrzymanie skóry w świetnej kondcji
Za krememi to bardziej mama jest Ma tego całą półke i widzę, że jej służą A jakiś konkretny?
no ja jestem w faberlic od marca :d ale polecam serie na cellulit naprawde czuc ze dziala mam cala ) termokoncentrat i zel korygujacy jest swietny ...:)) mialam kremy na dzien i na noc z serii A ale pod koniec tubki zaczely mnie szczypac oczy wiec nie bede iuch kupowac po serii LU nalezy zrobic miesiac przerwy co jakis cza bo ma silne dzialanie farby do wlosow sa od maja wiec nie wiem siostra wziela kiedys szampon i powiedzioala ze wlosy sa szorstykie bez odzywki nie przejdzie ) miala odzywke wiec bylo ok moja mama i siostra maja kremy z serii c nawet seria ta cieszuy sie powodzeniem sa to kremiki przeciwzmarszczkowe podobno X17 balsam pomaga pozbyc sie roznych takich przebarwien z pleckow i w ogole dobrty jest jakas dziewczyna pisala ze posmarowala kilka razy plecki i miala gladziutkie i zero przebartwien mamm neo2 i neo 3 to mikrodermabrazja i krem po zabiegu no i powiem ze jest bardzo dobry:)) w ogole seria neo to mercedes wsrod reszty kosmetykow jesli chodzi o pomadki to osstrzegam przynajmniej szminka modelujaca ... koloruy w katalogu nie zgadzaja sie z rzeczywistymi wiec radze uwazac:) moja siostra wziela szminke taka jakas bezowa gr 1108 a szminka jest jtaka rozowa ale nie jakos strasznie pink ale bardzo fajny kolorek no ale nie vbezowy wiec katalog robil chyba jakis pijany malarzx heheh nie wiem jak ze szminka nawilzajaca cop dio samej szminki modelujacej swiertnie nawilkza usta i dlugo sie na nich trzyma :d siostra sie wykapala i szminka jeszczxe byla na ustach hehe:) ja zjadlam napilam sie i patrtrze w lustro i szminki jeszcze troche jest na stronie jakas dziewczyna pisala ze robi paznokcie i najlepsze lakiery sa wlasnie z faberlic:) ja mam odzywke do paznokci zapobiegajaca lamaniu i rozdwajaniu ale nie wie m uzylam raz ale moja mama twierdzi ze ma mocniejsze pazurki korektor dokladna linia mi nie odpowiada moze za ciemny kolor ja jestem blada jesli chodzi o zapachy to juz mowie donna felice i umo felice to cytrusowe swieze zaopach bardzo fajner lekkie:)
o ferique mi przypomina zapachg today z avonu
alizes nie podoba mi sie jest stosunkowo mocny i taki troche hm no mi nie pasuje
AORA jest bardzo ladna zapach dosc mocny ale fajny
TENDRE przypomina zapach zielonej herbaty elizabeth arden (przynajmniej tak powiedziala wlascicielka poerfum
CHARME bardzo fajny zapach kwiatowy lekki
POETICA to zapach bardzo fajny
wszystkie zapachy faberlic utrzymuja sie dlugo na skorze
na uwage zasluguje krem do biustu szyi i dekoldu R12 bardzo dobrze zmiekcza skore nawilza stosowany regularnie poprawia jej kondycje jest jeszcze zel liftingujacy do biustu muysle ze tez dobry nie wiem jak tam seria do rak i stop KN i KR ale mam duzo zamowien na te kremiki yoghurten plyn do kapieli duzo sie pieni choc woda nie leci z sila wodospadu heheh pieknie pachnie i nawilza skore odzywka do ciolaa pewnie to samo krem do rak ma rzadka konsystencje dobrze nawilza i slicznie pachnie
krem zel nawilzajacy podobno daje dobry poslizg
zel do higieny intymnej tez pytalam klientek i jest bardzo fajnty delikatny
sporo tez sprzedaje zeli pod prysznic magnolia ale to pewnie kwestia promocji kosmetyki YOU NOVA tusz do rzes podwojny nawet niezly ale nieiwele moge powiedziec o tychj kosmetykach bo dziewczyny nie biora http://f.kafeteria.pl/tem...44840&start=210 tolink do kafeterii poczytaj sobie ) pozdrawiam
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 7 Maj 2007, 14:32
Ja sobie kupiłam krem pod oczka i nawilżający do cery suchej. W sumie żadna rewelacja, ale za taką cenę niczego specjalnego sie w sumie nie spodziewałam.
Chociaż moja koleżanka używa matujący do cery tłustej i jest mega zadowolona.
Więc tradycyjnie każdemu co innego służy
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
jesli jestes ze slaska jak widze ) to chyba w katowicach jest konsulktantka w siemianowicach i nie wiem jeszcze gdzie ale ona moze ci pomoze a skad jestes dokladniej?
jesli nie chcesz tutaj napisz na pw )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum