Wiek: 23 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 932 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 1 Lipiec 2007, 19:28
muszę sie zastanowic co chce zrobic z włosami na wesele przyjaciółki... mam kręcone i w prostych kiepsko wyglądam... nie mam pojecia czy spiąć w kok czy tylko jakoś upiąć... może macie jakies pomysły ?
Ja bym pewnie jakoś luźno upięła, może nie wszystkie włosy, ale na pewno część, bałabym się, że jak zostawię wszystkie rozpuszczone to się pomieszają i nie będą dobrze wyglądać.
Poza tym na pewno nie chciałabym wyglądać jak ta dziewczyna na zdjęciu w z lewej strony w drugim rzędzie od góry
Wiek: 23 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 932 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 1 Lipiec 2007, 20:00
nie mówie o eksperymentach przed weselem, tylko ogólnie bo ciekawa jestem, moze sobie strzele grzyweczkę najwyzej odrośnie przez wakacje
pamietam jaka byłam mała to miałam grzywkę i kiedys mnie naszło zeby sobie troszkę podciąć, wzięłam taki malutkie nożyczki i cięłam aż było równo czyli 2cm przy czole zeby mama nie zauważyła to sobie na żel ją przylizałam
POMOCY!!! chcialabym sobie zrobic nowa fryzure jakas, zapuszczam wlosy wiec nie chce schodzic z dlugosci i grzywka raczej na bok, ale chcialabym zeby to jednak bylo cos z charakterem a nie mam zadnego pomyslu. rzucilo sie wam w oczy cos ostatnio? moje wlochy wygladaja teraz tak:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum