Podnoszę temat, bo ja ciągle walczę z kolorem na swoich włosach tzn. farbuje na ciemny brąz różnymi farbami i sprawdzam, który jest najlepszy.
Ale mam pewien problem i chciałam się dowiedzieć czy tylko ja go mam - zawsze po farbowaniu mam brudną skórę przy linii włosów - na czole i wzdłuż skroni.
To jest ciemne i mnie wkurza, bo jest widoczne gdzieś do ok. 3 myć.
Czy to jest normalne? I czy jak fryzjer farbuje włosy to też tak brudzi?
No ja też smaruję a jednak mam ślady
Roselek na blond to raczej oczywiste, że nie brudzi
Dziś farbowałam, więc jak przyjdzie do następnego razu to już nie wiem co zrobię
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 12 Marzec 2008, 21:01
Zawsze używałam Palette i muszę przyznać że mimo że po nich włosy wychodziły to kolor zawsze miałam taki jak na opakowaniu... Teraz wzięłam londę ciemny blond a wyszedł mi ciemny brąz k* czy oni wcale nie sprawdzają tych farb...
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 10:40 Krótki jeżyk na głowie- kiedy najlepiej ufarbować? :)
Hej dziewzcyny, niedawno ogoliłam włosy, to był skutek fryzjerskiej samowolki mojej i mojego męża, który pomagał w "podcinaniu włosów" Poradzcie mi, bo chciałabym ufarbować włosy na platynowy blond, kiedy najlepiej, jaką powinny mieć dłygość, aby efekt był fajny? Czy takie 6 mm jak na zdjęciu już mogę?
Ja sobie nigdy sama włosów nie farbowałam,ale teraz jak mam ciemne to mi sie to wydaje bezpieczniejsze;-) Otóż chciałabym sobie odrost pofarbować,ale boję się,że odrost mi chwyci na inny kolor a te włosy na których mam już farbę na inny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum