Mi zawsze mama farbowała, chociaż jak mam teraz takie do łopatek jest to coraz bardziej kłopotliwe i coraz więcej opakowań trzeba zużywać
A efekt Ani z Zielonego Wzgórza to grozi tylko przy rozjaśnianiu na szczęście
Ja idę w sobotę obciąć włosy to może potem popracuję z tą farbą. Też chciałam mamę zaangażować,ale ona nie chce brać na siebie tej odpowiedzialności
Ale znajdę kogoś napewno
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 24 Kwiecień 2008, 18:13
ja dla odmiany nigdy nie farbowałam u fryzjera jeśli zastosujesz się do instrukcji i ktoś pomoże to nie powinno byc problemu
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 2 razy Wiek: 23 Dołączyła: 17 Sie 2007 Posty: 1963 Skąd: Łódź
Wysłany: 6 Czerwiec 2008, 12:43
Magduś na twoje włosy saszetka powinna wystarczyć a kolorek zależy jakiej firmy ale z reguły wychodzą (na pewno będą ładne czerwone refleksy na słońcu )
_________________ Powyższy post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 18 Grudzień 2008, 10:12
farbowałam teraz welli "ciemna czekolada"
kolor wyszedł nawet ciekawy,ogólnie są ciemne,prawie czarne,ale tak chciałam
a jak swiatło pada to taka właśnie czekoladka
zobaczymy jak będzie się spierać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum