No i ufarbowałam sobie włoski tą safira.JEST SUPER Błyszczące,mięciutkie,nawet jeden nie wypadł (po innych farbach wychodziły garściami),kolorek super,jestem bardzo zadowolona i co najważniejsze mój Pawełek też
_________________ Życie jest jak pudełko czekoladek,nigdy niewiesz na co trafisz;)
Nie wiem co za licho mnie podkusiło, żeby sobie ufarbować włosy jakiś czas temu
Kolor jest ładny i w zasadzie wszyscy mówią, że tak jest korzystniej, ale te odrosty i proces farbowania długich włosów to jest coś co mnie dobija
Wiek: 23 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 932 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 3 Lipiec 2007, 21:32
wiem coś o tym musze kupować po 2 farby zeby spokojnie starczyło
ale czasem są korzystne opakowania własnie po 2szt np w Selgrosie i wychodzi całkiem tanio
przy okazji polecam farby Schwarzkopf Natural & Easy są rewelacyjne bo dają refleksy w różnych odcieniach próbowałam juz 3 blondy i są super oczywiście do momentu odrostów no ale te pojawiają sie bez wzglądu na farbę
Ja mam dwukolorowe pasemka blond - farba Londa, bo takiej używa moja fryzjerka. Na szczęście sama mam ciemno blond włosy z naturalnymi pasemkami, więc ewentualne odrosty znikają. Z początku miała lekko wysuszone włosy, po zastosowaiu jedwabiu i odżywki z łożysk sa miekkie, nawilżone a kolor ładnie trzyma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum