Czysta skóra A krem nawilżający - to chyba ten drugi obrazek. Używam teraz i mi się bardzo podoba, skóra czuje się lekko, nie czuć w ogóle, że nakładałaś krem, jest bardzo gładka no i chyba nawilżona ;]
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 1 Marzec 2006, 11:01
Nofret napisał/a:
Wczoraj kupiłam mleczko czyszczajace do skówy suchej i wrażliwej i będę testować mam nadzieję, że bedzie mi pasić.
Jestem bardzo zadowolona z tego mleczka. Ładnie oczyszcza i co najważniejsze dla mnie nie wysusza a nawet nawilża moją twarzyczkę. Buzia po nim bardzo gładziutka i taka milutka jest. Nawet sie chyba skusze na kremi z tej seri jesli bedzie, ale to potem.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Wysłany: 12 Kwiecień 2006, 17:33
d(Rr)r napisał/a:
milusza napisał/a:
ja kupiłam krem nawilżająco-matujący z Garniera-matuje jak rzaden, ale i troche sciaga skóre
ten długotrwały efekt matujący??
dla mnie on jest bomba zmatowiona jestem cały dzien
najlepszy krem jaki miałam
który, który ? ten w takim bladym (nie wiem jak zdefiniowac ten kolor ) opakowaniu z glinka i cynkiem ?
miałam kiedyś i nie bardzo byłam zadowolona .było to jakiś czas temu, może teraz zmienili troche skład albo co ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum