Ile on kosztuje dziewczyny? bo ja tez mam ogromny problem z tłustą cerą
Ja ostatnio zakupiłam ten balsam ujędrniajacy i uwazam ze jest super kilka dni a ja juz widze efekty
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
No to musze koniecznie go nabyc Może ten bedzie mi służył Dzięki Rose
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
A lepiej ten na dzien czy na noc zakupić? Jeszcze nie kupiłam ale juz pytałam ile kosztuje i okazuje sie ze 17 zł, ale nie moge własnie sie jeszcze zdecydowac który kupie
KOBIETA - aha!
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 28 Lipiec 2006, 21:45
ja używałam...dosyć dobrze nawilżał skórę..była gładka ale niestety balsam strasznie się lepił nie mogłam usiąść ani włożyć ubrania aż nie wysechł... ale każdy ma inną skórę więc może działać inaczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum