Emilcia chodzi Ci o ten do bardzo wysuszonej skory? Mialam go ale powiem szczerze ze bardziej nawilzona skore mam po balsamie z dove. Ten z garniera rzeczywiscie dlugo sie wchlania a efekt nie powala na kolana
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 465
Wysłany: 29 Październik 2006, 18:49
Absolutnie odradzam, żel "czysta skóra" w tubie z mikrogranulkami, ponoc zmienili formułę czy coś takiego i ma pomagac na zaskórniki, jednak po raz 2 sie na niego nadziałam i wcale nie pomaga, wręcz przeciwnie.
Ale, żel z tej samej serii taki z pomką jest od chyba 2 lat dla mnie the best
Chodzi o nawilżające mleczko "skóra muśnięta słońcem"?
Ja używam i jestem bardzo zadowolona. Ładnie pachnie, dobrze nawilża skórę, może efekt brązujący nie jest zbyt duży, ale dzięki temu nie ma szans na żadne zacieki. Skóra ma ładny, naturalny[!] kolor opalenizny, faktycznie jakby była muśnięta słońcem.
_________________ "Szczęście polega na tym, całe szczęście, by z prostych rzeczy nie tworzyć intelektualnych labiryntów." #########
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum