a ja polecam z garniera krem matujący-serio dobrze matuje i jest barrdzo wydajny
i lubie tez balsam ten zółty-tylko trzeba myc po nim raczki bo sie kleja troszeczke
Wysłany: 28 Wrzesień 2005, 17:05
a mi właśnie ten granier krem matujący 'nie leżał'.poza tym kupiony w komplecie razem z nim tonik był jeszcze gorszy, bo ze spirytusem który zamiast matować, wysuszył mi skórę
Garnier czerwony balsam w wersji butelkowej i "słoikowej"
ładnie pachnie SWIETNIE nawilża, ciut mało wydajny, trezba troszkę go wziąść aby nasmarowac ciałko
BOSKO pachnie
Zgadzam sie z Renika fajny ale malo wydajny..
A matujacy krem tez obecnie mam, ale wydaje mi sie ze jeszce bardziej sie po nim blyszcze..
Oprocz tego oczywiscie szampony Fructis - moje ulubione nutri gładki i długie&mocne
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 22:03
ja bardzo bardzo lubię balsam do skóry suchej w czerwonym opakowaniu jest świetny chociaz suchej skóry nie mam ale po solarium idealny no a ten 2 ujędrniający w żółtym opakowanku ślicznie pachnie i równie dobrze nawilża...naprawde polecam no i szamponiki Fructis oczywiście
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum