Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 17 Listopad 2007, 15:07 Jak się ubieramy?
Tak jak napisałam w "co dzisiaj dla siebie zrobiłam"
temat w którym możemy o ciuchach pisać, o tym jak się ubieramy, chcemy ubierać, albo że się fajnie ubrałyśmy ostatnio
rosel, też kiedyś miałam takie dylematy. i mam różnie, raz się ubieram "na odwal się" - szersze stare spodnie, sportowe buty, bluza, a czasem zupełnie na odwrót - mega elegancko przestałam się tym przejmować, podoba mi się i to i to.
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 3 razy Wiek: 22 Dołączyła: 26 Gru 2005 Posty: 5492 Skąd: moje miasto :)
Wysłany: 19 Listopad 2007, 20:52
Te Ali butki mi się strasznie podobają, są takie idealne
I brawo za odwagę, ja zawsze mam opory przed kupowaniem obcasów - czy będą wygodne?
Z reguły nie mam dobrej stopy do butów na obcasie.
A teraz w takich w ogóle nie chadzam, bo T. jest mojego wzrostu
_________________ Tell me did the wind sweep you off your feet
Did you finally get the chance to dance along the light of day
And head back to the milky way
And tell me, did venus blow your mind
Was it everything you wanted to find
And did you miss me while you were looking for yourself out there
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 19 Listopad 2007, 21:00
a ja mam podobnie.
Już tez dorosłam (ciut późno ) do kobiecych ciuchów. Teraz w mojej szafie można znaleźć prawie wszystko. j
jeśli mam ochotę wkładam bojówki, bluzę i czapkę z daszkiem, kiedy indziej jestem rasową "biurwą", lub zwykłą kobietką - bluzka, spódnica i but na obcasie. W każdej wersji czuje sie dobrze - co mnie bardzo cieszy.
Ogólnie jeśli chodzi o ciuchy bardziej kobiece to dorosłam do nich po urodzeniu sie Pauli.
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Pomogła: 2 razy Wiek: 30 Dołączyła: 13 Paź 2005 Posty: 3427 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 19 Listopad 2007, 21:45
oooo ja mam tak samo raczej, ale to dlatego ze ja straszny zmarzlak jestem.
edit
Ulenka - jeśli chodzi o wzrost to mnie kiedyś tez paraliżowało to ze mogłabym być wyższa od M, ale teraz już mi to nie przeszkadza - w sumie nie ma innej opcji bo ja bez obcasów mam 176, a moj M ma tylko 178-179 więc każdy obcas sprawia ze jestem wyższa, no ale już mam to za sobą - co prawda wolałabym żeby był wyższy ale co tam
_________________ ciesz się życiem takim jakie jest i jakie przychodzi
Ostatnio zmieniony przez Nofret 19 Listopad 2007, 22:01, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 2 razy Wiek: 22 Dołączyła: 27 Gru 2005 Posty: 3959 Skąd: warszawa
Wysłany: 19 Listopad 2007, 21:59
no i ja właśnie powoli zmieniam stajla - to chyba trochę pod wpływem J.
on mnie komplementuje, że jestem taka kobieca i powinnam bardziej tę kobiecość podkreślać. stąd właśnie te buty na obcasie. dzisiaj co prawda miałam wrażenie, że chodzę w nich jak pokraka, ale J. powiedział, że poruszam się z klasą (jak on mnie musi kochać )
ja mam chyba tak jak ula - czasem chce mi się tak 'odstawić' <coraz częściej>, a czasem mam po prostu ochotę na zestaw dżinsy+bluza. i tak, i tak mi dobrze
_________________ Gdy się miało szczęście, które się nie trafia:
czyjeś ciało i ziemię całą,
a zostanie tylko fotografia,
to - to jest bardzo mało...
Wiek: 23 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 932 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 19 Listopad 2007, 22:51
Ł też coraz częsciej zwraca uwagę na rózne spódniczki itp w których bym dobrze wyglądała jak kupiłam sobie do pracy szpilki to był zachwycony też juz troszkę z jeansów wyrosłam, to chyba dobrze z jednej strony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum