Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 2 Styczeń 2006, 11:53
widziałyście już nowe cienie Inglot,seria AMC o ile się nie mylę
kolorki są bardzo intensywne i soczyste,spodobał mi się intensywny niebieski i fiolet,jest nawet i cytrynkowy żółty
Takie w okrągłych pudełeczkach? Jakieś takie nowe na stoisku Inglota widziałam i zakochałam się w jednym odcieniu niebieskiego i takim właśnie cytrynowym
Ja próbowałam już wszystkich sposobów o których piszecie, stosowałam "lepsze" cienie i te gorsze - efekt ten sam - cienie zbierają mi się w załamaniach powieki i koniec Taki już mój "urok" i chyba pozostaje mi się z tym pogodzić
Mam tak samo. Tak się mi powieka "układa" , że tworzą się załamania i w nich osadza sie cień. Ale jest tu pewna różnica, bo cienie Inglota osadzają się po 6 godzinach, a te gorszej jakości po kilku minutach
kilka dni temu kupiłam sobie cień 'black velvet' firmy rival de loop (nie znanej mi wcześniej)... jestem bardzo zadowolona. W zależności od ilości cienia kolor wyjściowy to bardzo delikatna szarość do mocnej czerni! Genius!
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 12 Luty 2006, 15:20
kupiłam dziś biały matowy cień Inglota niedawno kupiłam jakiś za 2zł i beznadzieja
a przy każdym zakupie inglota można kupić błyszczyk za 2zł(o różnych smakach ja wybrałam grejfrutka )
Drr, z jakiej firmy masz taki cień? Firmy NYC nie widziałam nigdzie jeszcze...
no własnie z tej NYC
dla mnie sa idealne,bo łatwo sie rozprowadzają,fajnie wyglądaja i w dzien i na wieczór oraz sa trwałe
ale nie wiem gdzie kupione,bo to mama szalała ostatnio
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 24 Maj 2006, 13:08
Ja jeszcze raz sie powtórze i polecę wszystkim cenie firmy IsaDora http://www.estyl.pl/sklep...productid=16238
A ponizej przykładowy nutralny makijaż zrobiony kosmetykami tej firmy:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum