Ja muszę aż posta strzelić bo w sumie to w kosmetyczce mam inglota sprint sztuk 1, ale rzadko go używam. Kupiłam ruby rose i je uzywam dlatego głosuje na nie w rankingu
A tak w ogóle to dlaczego nie ma w ankiecie np Rimmela czy Miss sporty? Przecież to nie "wyższa półka"
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
imbir-
skoro masz wszystkie różne to masz prównanie - może jakieś refleksje który lepszy? bo ja np z cieni używałam tylko inglota, ruby rose i kiedyś firmy wibo(beznadziejne!!!)
btw emilcia dzięki za dodanie marek
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
SENSIQUE - tanie, wiec mozna np. zaszalec z jakims kolorem na jeden raz - ale sypia sie bardzo bardzo (moj odcien to nr10, zloty z jakimis takimi drobinkami srebrnymi)
MISS SPORTY - ok ale srednio trwale, duzo kolorow, ale malo intensywne, tanie (59 tickled pink - bardzo ladny na wszystkich powiekach, delikatniutki, naprawde polecam i 31 groove - fajny fiolet)
INGLOT - wiadomo plus bardzo duzy za to ze daja aplikator (wsciekly roz, 434)
YVES ROCHER - a to jest akurat porzadna firma, ja dostalam w prezencie i mam je od kilku lat, zielono-zolte wiec nie uzywam jakos bardzo czesto, ale sa naprawde ladne i trzymaja sie
MAX FACTOR - wydalam 21.50 na pojedynczy cien ale jest z tych wsyzstkich najlepszy. Trzyma sie bardzo dlugo, latwo sie rozprowadza, kolor troche intensywniejszy niz to wyglada na pierwszy rzut oka, ale mozna kontrolowac ile sie go nalozy (Earth Spirits 221 fire opal)
AQUACEANE czy jak to sie pisze, te z kolei sa mniej intensywne niz sie wydaje i scieraja sie szybko (bleu horizon)
i jeszcze mam MANHATTAN w spadku po mamie, ale go nie uzywam bo ma intensywnie niebieski kolor (intense bleue,37) wiec wydaje mi sie ze rozmylby mi kolor teczowki
No i jakby ktorąś z was kusil Eye Gloss miss sporty to jest beznadziejny. Uklada sie w ciapki i obrzydza zamiast ozdabiac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum