a moze masz tez do ciemnej,a powinnas do jasnej?!
mysle ze to czesty błąd dziewczyn,mają jasne karnacje a walą cos mocnego i potem sa "dziwne" efekty....
mam ten do jasnej właśnie
i nie wiem co jest, bo do tej pory było ok
może jak skóra jest za sucha to się jakoś nierówno wchłania?
no sama nie wiem, tak se kombinuje
A może po prostu wsmarowałaś go nierówno? Tzn. w miejscach gdzie teraz są smugi wtarłaś grubszą warstwę?
Ja jestem samoopalaczowym i balsamowo-brązującym kretynem Nigdy nie wychodzi mi to rózno i muszę sie dosmarowywać, albo zakrywać niektóre miejsca A teraz kupiłam sobie taki scrub korygujący z Avonu. Jak porobią mi się zacieki po samoopalaczu, spróbuję
powoli mi schodzi, ale zauważyłam nową "właściwość" tego balsamu
i wcale bym się nie zdziwiła gdyby się okazało, że tylko u mnie tak się dzieje
a mianowicie brudzi mi ręczniki
miałam balsam do ciała HOLIDAY SKIN do normalnej i ciemnej karnacji
barwił szybko a kolorek był nawet ładny,dość mocny ale nie pomarańczowy jak po innych balsamach czy samoopalaczach
kosztuje coś ok 10-13zł/250ml
może następnym razem wypróbuję dla cery jasnej
mam to teraz.....f a n t a s t i k o
dziś go kupiłam. poszłam po garniera "skóra musnieta słońcem",ale go akurat nie było a mi się nie chciało iśc do innego sklepu więc wziełam ten .
mam do jasnej karnacji. w sobotę weselicho,więc mam nadzieje, że do tego czasu zdąży na mnie podziałać .
barwił szybko a kolorek był nawet ładny,dość mocny ale nie pomarańczowy jak po innych balsamach czy samoopalaczach
dziś go kupiłam. poszłam po garniera "skóra musnieta słońcem",ale go akurat nie było a mi się nie chciało iśc do innego sklepu więc wziełam ten .
mam do jasnej karnacji. w sobotę weselicho,więc mam nadzieje, że do tego czasu zdąży na mnie podziałać .
Tez go mam i musze powiedziec ze swietnie sie nadaje do utrzymania opalenizny
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Tez go mam i musze powiedziec ze swietnie sie nadaje do utrzymania opalenizny
Dołączam do szczęśliwych posiadaczek tego cudownego specyfiku Mam johnsona do ciemnej karnacji Ale mam też z nim pewien problem: wprawdzie rozprowadza się bardzo ładnie, ale potem wałkuje mi się na nogach Co może być powodem???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum