Krótka piłka z mojej strony-wszystkie używamy tuszy.Ciekawa jestem jakich.
Ja używam tusz stylista firmy Avon i jest to chyba najlepszy tusz jaki do tej pory używałam.Mini-szczoteczka pozwala na dokładne umalowanie i zarazem niesklejenie ich - nawet 3 warstwy nie obciążają włosków.Wystarczy jedna warstwa dla pokrycia całych rzęs.
Ja mam teraz long & sensitive mascara z Manhattanu. Jest taki sobie, trzeba wprawy zeby sobie nim pomalowac dobrze rzesy, dla mnie ciagle rozczesywanie po pomalowaniu jest nieodzowne ale faktycznie wydluza rzesy, i mimo ze ma bardzo intensywny zapach, nie uczula. Przynajmniej oczu bo dopoki czuje ten zapach to kicham
Przeszłam przez avon(ale nie stylista), miss sporty i margaret asor oraz meybelline, ale najlepszy dla moich rzęs i tak był tusz pierre rene - wydłużający, taki w srebrnym opakowaniu. Wszystkie inne sklejały rzęsy niemiłosiernie albo się sypały pod oczy... Pierre rene trzyma się pięknie i nie opada pod oczki Tylko bardzo delikatnie maluje, jak ktoś lubi mocno umalowane rzęski to trzebaby kilka warstw. Tego nie próbowałam, więc nie wypowiem się jaka jakość wychodzi
No i jest tani - ja dałam 13 zł
A który wariant palomy używasz? Bo ja znam złotą serię - 3 rodzaje i taką czarną, która występuje w 3 kolorkach...
Zastanawiałam się kiedyś czy jej nie wypróbować, ale troche przestraszyłam się, bo nie znam tej firmy. Moż teraz kupie jak mi się ten tusz skończy...
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6242 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 22 Marzec 2005, 23:13
już biegnę do łazienki i mówię -srebrne opakowanie-"MASCARA 3+1 VIT.A+E panthenol wydłuża,pogrubią i idealnie pokrywa rzęsy ,nie tworzy grudek" ma na spodzie nr.51 mam nadzieję że to wystarczy
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6242 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 23 Marzec 2005, 10:52
spytaj o wydłużający i pogrubiający Palomy, ja widzę go w wielu sklepach(ostanio zmienił troszkę opakowanie,ale odkad pamietam zawsze był z złotym oprawce) sorki za wcześniejszy błąd nie srebrne tylko złote opakowanie
Wysłany: 26 Marzec 2005, 23:34
Sky High Curves Maybelline-polecam, fajny, nie kruszy sie. A teraz uzywam Miss Sporty pogrubiający i też jest fajny, ładnie rzęsy wydłuża i pogrubia, na dodatek nie wywołuje podrażnien moich wrazliwych oczu.
_________________ Останусь теплом на губах,
Останусь пламенем в глазах,
Я для тебя останусь - светом
A ja teraz poszukuję taniego i kolorowego tuszu. W tamtym roku miałam brązowy Miss Sporty i przez tydzień było ok, a potem zaczął się obsypywać. Niemniej wole na wakacje zrezygnować z czarnego - doradźcie jakiś kolorowy poniżej 20zł, błagam :smt100
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum