Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 26 Październik 2005, 22:03
ja zawsze chciałam nosić soczewki...takie lazurowe albo turkusowe...nie wiem czemu ale to takie moje małe marzenie ...nie mam żadnej wady wzroku...ale tak ślicznie wyglądają..niestety to zdeczka droga inwestycja i trzeba o nie dbać a ja nie zawsze mam czas
_________________ 4659390
"weekendowa narzeczona"
Gość
Wysłany: 28 Październik 2005, 09:48
E nie jest to jeszcze jakaś bardzo droga zabawa, szczególnie że masz te soczewki na miesiąc - 79 zl . Freshlook Colors są super ja bym teraz chciała mieć szfirowe oczka, muszą być śliczne Mam szare więc chyba szafir mi wyjdzie, zreszta one mają mocną zmiane wiec pewnie zakryje.
A wy co myślice o tym szafirze? Będzie naturalnie wyglądał???
No, ale właśnie te to mają jakieś takie naturalne kolory Mnie to się najbardziej takie zielone jak liście tropikalnych palm podobają i niebieskie-granatowawe. Właśnie dlatego, zeby wyglądały nienaturalnie.
79 zł na 2 miesiące Tak sobie myślę, że może by się do okulisty udać - jakby się okazało, że mam wadę, to namówiłabym mamę na soczewki i te kolorowe mogłaby mi zasponsorować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum