Może ktoś sie orientuje, jeśli jest już temat soczewek - czy piasek w oczach może byc spowodowany złym doborem soczewek czy to może oznaczać suchość oka? i będę musiała zrezygnować z soczewek? Nosze teraz zwykłe soczewki miesięczne Softlens i nie chce już wracać do okularów
jaki piasek?
Moze oko jest za suche lub soczewka jest brudna ? Kup sobie sztuczne łzy w aptece. Tylko popros o takie ktore mozna stosowac tez bezposredio na soczewke...
Wysłany: 10 Listopad 2005, 11:33
Piasek w sensie coś co mi podrażnia oko, właśnie nie wiem czy to wina soczewek czy tego , że może mam za mało nawilżone oko :/ mam nadzieje że nie te drugie :/ stosowałam już sztuczne łzy ale na chwile pomogły, znajoma mi powiedziała, że pewnie będę musiała zmienić soczewki na jakieś silikonowohydrożelowe, bo moge mieć oko niedotlenione
tak piasek pod pwiekami to może być wina soczewek.Może za długo je nosisz w ciągu dnia i oko jest niedotlenione??Albo jakieś zanieczyszczenia na soczewce podrażniły oczy??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum