Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 19 Kwiecień 2005, 09:58
następne wielkie nieporozumienie
KOLASTYNA-Q10 ALGA krem ujędrniający z wit.E na noc
krem tłusty,bardzo ciężko się rozprowadza,jest bardzo "tępy",natomiast co mnie bardzo zdziwiło skóra przez moment jest tłusta a po paru sekundach już kremu nie było,także efektu nawilżania nie zauważyłam żadnego
po chwili nałożyłam drugą warstwę kremu aby to jeszcze raz sprawdzić i to samo ten krem poprostu znika ,niby dobrze że krem się szybko wchłania ale efektu nawilżenia żadnego nie było a już nie mówię o ujędrnieniu,może tylko minimalnie wygładza skórę chociaż to bardziej zasługa peelingu,bo przez nałożeniem kremu zrobiłam peeling.
Także jak dla mnie to totalna klapa ,gorszego kremu nie miałam.
Całe szczęscie że to tylko próbka.Może inne produkty Kolastyna ma lepsze
Kolastyna to w ogole niezbyt dobra firma.. Kiedys u nas byla jakas babka na wczasach, ktora pracowala w tej firmie i mowila ze np. kremy do opanania, niby maja rozne filtry.. a okazuje sie ze oni tam wszedzie to samo leja do pojemniczków
-peeling do twarzy St Ives - mialam po nim tak strasznie zmaltretowana skore, ze...
-odzywka do kreconych wlosow Sunsilk - mialam po niej uczucie, jakby ktos mi wylal na wlosy wiadro tluszczu
-balsam Avonu, taki w duzej, niebieskiej butli. smierdzi taka chemia, ze sie wszystkiego odechciewa
ostatnio połasilam się na tani krem do rąk z rossmana firmy euro profit w pomarańczowym opakowaniu. I jest straszny! Zaraz znika, zapach z fajnego szybko przemienia się w chemie, zero nawilżenia. Nie kupujcie, do wyrzucenia!
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6584 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 20 Kwiecień 2005, 09:47
wypróbowałam kolejny krem Kolastyny i to samo tym razem seria Natura,chyba wszystkie kremy tej firmy są takie "tępe" nie ma wogoóle przyjemności przy nakładaniu kremu
Kolastynie mówię NIE
A wiesz, ja też nie lubie kolastyny, dodatkowo moją mamę wszystkie ich kremy do twarzy uczulały a nigdy nie miała problemów - tylko kolastyna...
Ja kupuje kolastyny kremy z filtrem, bo są w miare tanie, ale po tych komentarzach chyba już następnego nie kupie, bo się troche obawiam... dopłace 5 zł a chociaż będę pewna że to co używam faktycznie ma ten filtr
---------------------------------------------------------------------
Nie 01 Maj 2005 16:55
Byłam na tym badaniu skóry i dostałam próbkę Vichy kremu nutrilogie 1 i powiem wam, że jestem niezadowolona... Krem działa nieźle, ale ma 2 ogromniaste minusy:
-po nałożeniu go na twarz gdy ją po chwili potarłam (krem już się wchłonął) zaczął się kulać!!! Okropieństwo
-cena - 65zł za 50ml to troche dużo
Nie polecam
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
==>szampony Avon są okropne
==>tusze do rzęs Maybelline - używałam dwóch każdy się kruszył i sklejał rzęsy blee
==>lakiery do paznokci Miss Sporty-fajjnna konsystencja, ale lakier odpryskuje się i szybko schodzi
Na razie to mi przychodzi do głowy
_________________ ...Księżyc częściej niż słońce rodzi sceny gorące...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum