no to ja dodam lakiery maybelline, mama miala ultra lasting, to rzeczywiscie utrzymywal sie z tydzien.. pzoniej kupila z serii express finish i.. gora 2 dni! za taka cene?!
i w koncu moge sie wypowiedziec na temat blyszczyky z oriflame, takiego niby powiekszajacego usta- wysusza narazie tyle
Wysłany: 7 Maj 2005, 15:29
Odradzam :
#tonik Garniera z serii "czysta skora" -czysty spirytus...nie skora [smilie=jezyk1.gif]
#tusz do rzes Progres Cosmetics "Finity Maskara extra long" - ogolnie lipa
#tusz do rzes Rimmel "maskara EXTRA SUPER LASH" - moze i nie rozmazuje sie, ale strsznie dlugo zasycha i aby nie miec na powiekach kropek musialam przez kilkanascie sekund w ogole nie mrugac , po za tym musialam malowac je 5 razy aby byly cokolwiek wyraziste :smt104
Żel pod oczy Botanisource z Avonu - taki lekki i przyjemnie chłodzący.. Od 2 miesięcy zastanawiałam się, po czym taka śliczna czerwona wysypka na górnej części policzków mi wyskakuje. Używałam go sporadycznie. No i dopiero kilka dni temu jakoś tak się stało, że "powstawanie wysypki" poczułam zaraz po jego nałożeniu.
No, ale to już kwestia typowo indywidualna.
Wiem tylko, że odkąd biorę tabletki, moja cera zrobiła się jakoś tak bardziej wrażliwa.
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 2982
Wysłany: 22 Maj 2005, 10:47
tusze do rzęs firmy Maybelline są faktycznie tragiczne... kruszą się, sklejają rzęsy, a na dodatek ciężko je zmyć
_________________ Błagam na kolanach wpuść mnie wpuść,
Do jezyka,
Do roztwartych ust.
Wpuść mnie... na wieki...
Pod powieki Twoje...
Zamiast internetu,
Zamiast telewizji,
Pod powieki twoje.
Puder matujący z Avonu - beznadziejny nic a nic nie kryje
Krem matujący z Soraya do cery tradzikowej i tłustej.. w ogóle nie matuje.. a czy dziala przeciwtradzikowo to nie wiem bo nie mam zadnych krost..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum