A u mnie jest tak:
tusz do rzęś L'oreal ten podwójny biało-czarny (Double Extension to się chyba nazywa)
owocowe żele pod prysznic Fa,uwielbiam ich zapachy,zwłaszcza Be happy i mandarynkowy
krem-żel do twarzy L'oreal Happyderm
balsam brązujący Kolastyna,śliczny kokosowy zapach mniam
potrójny cień Inglota,nie pamiętam numerka ale taki brązowo-beżowo-złoty
błyszczyki do ust owocowe
perfumy... Boss Intense oczywiście
Antyperspirant rexony
Davidoff Cool Water
Tusz do rzes
Puder brązujący w kulkach oriflame
Krem rozświetlający z wit. C i beta Karotenem z Oriflame
Tonik kwiatowy do twarzy z Yves Rocher
Krem na rozszerzone naczynka Pharmaceris (pomógł - zmniejszyły się)
Nie mogę żyć bez pomadki ochronnej, tuszu do rzęs i pasty do zębów. To podstawa, która jest ze mną zawsze i wszędzie także żel do mycia twarzy i krem Garniera. Reszta fajnie że jest, choć jak nie ma tego przez kilka dni, to nic się nie dzieje
Wysłany: 23 Lipiec 2006, 10:06
uzależniona jestem w największym stopniu od
* tuszu do rzes ,potem od
* kredki do oczy czarnej, i kolejno od
* mleczka do demakijażu
* żelu do twarzy
* kremu tego zwyklego, niebieskiego nivea (na noc do ust)
* pudru w kamieniu (ale latem odpada)
* perfum
* odżywki do paznokci (bez nie nie pomaluje płytki lakierem)
* kremu do rak
i tak dalej hihi i wyszłam na tapeciarę
o paście nie wspominam bo jej niezbędność (że tak powiem ) wydaje mi się taaka oczywista .
Dla mnie pasta do zębów oczywiscie i fluid
Poza tym jeszcze pianka do włosów Bez reszty wyzyje
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum