hmmm... mydła i takie podstawowe rzeczy to moim zdaniem nie uzależnienie a konieczność, więc wymienię resztę
*pomadka ochronna do ust
*balsam jakiś dobry (uwielbiam gosha ale jakoś ostatnio go nie kupuję)
*krem do rąk!!!! uzależnienie na całego
*krem nivea soft
*c-thru zielony
*podróbka kenzo perfumy Sankai
_________________ Women don't make fools of men - most of them are the do-it-yourself types.
Wiek: 21 Dołączyła: 07 Sie 2005 Posty: 2347 Skąd: Białystok
Wysłany: 23 Lipiec 2006, 14:43
landrynka1732 napisał/a:
ja nie mogę obejść się bez tuszu do rzęs i balsamu SSS z Avonu, i pomadeczka do ust bonne bell lip smackers mniam
no ostatnio zauważylam, że dochodzą do tego antyperspirant w kulce Adidasa (żółty) , perfumy Lacoste Touch of Pink i oczywiście pasta do zębów
i mogę jechać na bezludną wyspę
Wiek: 23 Dołączyła: 03 Kwi 2006 Posty: 932 Skąd: prawie Warszawa
Wysłany: 23 Lipiec 2006, 20:31
ja nie mogę się obejść bez:
-pomadki ochronnej NIVEA (obojętnie jaka, ale za kazdym razem mam inną )
-TUSZU DO RZĘS (warunek konieczny, mam kilka i jeden zawsze przy sobie )
-balsamu do ciała
-odżywki do włosów (czasem też pianki, ale bez wyżyję)
-fluidu ( w lato w ogóle nie uzywam, wystarcza mi opalenizna )
-kremu do rąk
Pomogła: 4 razy Wiek: 23 Dołączyła: 22 Maj 2005 Posty: 3128
Wysłany: 24 Lipiec 2006, 00:36
owocowy błyszczyk do ust - zawsze w kieszeni albo w torebce, czarna kredka do oczu (bo nigdy nie wiadomo kiedy sie wyskoczy na imprezę;-) ), tusz do rzęs koniecznie pogrubiający, bo bez niego tak "łyso", krem do rąk i paznokci, ostatnio olejek do opalania, bo przeciez bez niczego na słońce nie wyskoczę, nawilzający balsam do ciała, guma do ukladania włosów, głeboko oczyszczający żel do mycia twarzy, perfumy, antyperspirant w kulce, puder w kulkach brazujący... to chyba tyle
_________________ Endless tears
Forever joy
To feel most every feeling
Forever more
My sobie tak tutaj wymieniamy i zobaczcie ile nam trzeba a dla facetów tak niewiele ma znaczenie
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
My sobie tak tutaj wymieniamy i zobaczcie ile nam trzeba a dla facetów tak niewiele ma znaczenie
Chodziło mi o ich kosmetyki Oni potrzebuja szamponu i przyborów do golenia i to wszystko
A co do tego ze Cie podpuszcza Emilciu to moze nie moze własnie rzeczywiscie woli gdy jestes bez makijażu
_________________ Od grzechu zaczął się jej świat, a że Bóg ją stworzył, a Szatan opętał - jest więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna a raz święta, zdradliwa i wierna, dobra i zła; daje rozkosz i rozpacz, przez nią uśmiech i łza; jest jak gołąb i żmija, jest jak piołun i miód, jest jak anioł i demon, jest jak upiór i cud; i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna; jest początkiem i końcem -
KOBIETA - aha!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum