Wysłany: 8 Sierpień 2005, 13:40
Mam mleczko do ciała YR - dostałam - gruszkowe. Mam dość suchą skórę, która po kąpieli mnie po prostu swędzi - po posmarowaniu tym mleczkiem nadal mam to nieprzyjemne uczucie swędzenia przez jakiś czas - także nie jestem z niego zbyt zadowolona.
Wysłany: 23 Sierpień 2005, 09:50
ja ma cien do powiek...i to jest najlepszy cien jakiego kiedykolwiek uzywalam...ma sliczny kolor, fajną konsystencje, nigdy sie nie obsypuje(nanoszenie go na oko przypomina raczej rozprowadzanie kremu pędzelkiem:)) i nie zbiega w zmarszczkach powieki. jest super:)))
Wysłany: 23 Sierpień 2005, 13:07
A ja miałam jeszcze błyszczyk do ust, chyba z serii Couleurs Nature - był rewelacyjny Z tej samej serii mam cienie do oczu - trochę się osypują, zbierają się w załamaniu powieki (jeszcze nie trafiłam na taki, który by się nie zbierał ) ale ogólnie nie mogę narzekać
Mam prosbe. Napiszcie co sądzicie o Kosmetykach odżywczo-regenerujących do włosów. Bo sie zastanawiam czy nie kupić. i napiszcie ilek kosztuję tak mniej wiecej chociaż.
Pomogła: 5 razy Wiek: 28 Dołączyła: 03 Sie 2005 Posty: 3416
Wysłany: 30 Wrzesień 2005, 19:05
Moim ulubionym kosmetykiem z tej firmy jest Express Cleanser for sensitive eyes with cornflower -jest to taki tlusty plyn a w zasadzie dwa -maja konsystencje oliwy- dwukolorowy :przezroczysty i niebieski. I jako jedny ze wszystkich wyprobowanych przeze mnie kosmetykow nie podraznia mi skory wokol oczu- polecam!!!
_________________ I used to be a Snow White but I drifted
Ja kupiłam krem do skóry mieszanej i tłustej (ciemno zielony) jest super. Ładnie matuje i nawilża a skóra jest milutka w dotyku.
Tak samo polecam nabłyszczającą pomadkę brzoskwiniową. ładne i "smaczne' usta.
Uwielbiałam zapach Pur desir de Lys z białych lilii, niestety wycofali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum