Jeszcze nie zarejestrowany? Aby dołączyć do forumowej społeczności wystarczy kliknać na tym pasku i uczynić to juz teraz! Zyskasz dostęp do całego serwisu.

Psyche & Soma Strona Główna Psyche & Soma
KOBIECE FORUM NIE TYLKO DLA KOBIET :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  Mapa GoogleMapa Google  KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Ogłoszenie 
Witamy na forum! Zapraszamy do dyskusji :)

Poprzedni temat «» Następny temat
Kosmetyki YVES ROCHER---uwielbiam!!!
Autor Wiadomość
żabcia
Pierwszy Raz

Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 18:01   Kosmetyki YVES ROCHER---uwielbiam!!!

Witajcie,
Postanowiłam podzielić się z wami swoją niesamowitą i niepohamowaną miłością do kosmetyków właśnie marki YVES ROCHER. Szczególną sympatią dażę ich balsamy <kocham waniliowy i kokosowy> a poza tym sama już nie pamiętam od jak dawna przepadam wręcz za zapachem perfum "ode a l'amour"... No i tak sobie myślę...czy jest tu może ktoś z kim mogłabym sobie powymieniac opinie...kto przypadkiem tez jest zagorzałym fanem lub wielkim przeciwnikiem wyżej wymienionej firmy....?

czekam na wasze wypowiedzi z niecierpliwością

...je ne t'aime pas sous ca a qui tu es mais sous ca quel tu es quand je vis avec toi...

*renika* 
Założycielka Forum
Psyche & Soma

Pomogła: 2 razy
Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 18:33   

Ja je bardzo lubię :)

Polecam do demakijażu dla cery mieszanej:

[img]http://www.yves-rocher.com.pl/readfile.php?fle=file3ebee139a729f.200305120148[/img]

kremik z tej serii nawet matuje ;)

[img]http://www.yves-rocher.com.pl/readfile.php?fle=file3ebee163237ad.200305120148[/img]

Po tym kremiku przeciwzmarszczkowym po 25 r.ż dostałam wyprysków:

[img]http://www.yves-rocher.com.pl/readfile.php?fle=file3ebee2cb72ee9.200305120154[/img]

reszte napisze później

ps czemu nie widac obrazków??????
Ostatnio zmieniony przez *renika* 21 Kwiecień 2005, 09:35, w całości zmieniany 1 raz  

Mimiru 
Za późno na leczenie

Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 18:54   

bo wkleiłaś linki do strony gdzie byłaś zalogowana - wyloguj się na tej stronie yves-rocher, znajdź te zdjęcia i jako niezalogowana(tam, nie u nas) jak wstawisz adresik to będzie już działać

renika:

strona nie wymaga logowania....

mimiru:
przyjrzałam się tym linkom, ale ty podałaś raczej adres stronki a nie adres samego obrazka - kliknij na obrazku prawym klawiszem i wybierz properites/właściwości i zobacz jaki on ma adres i ten dopiero wklejaj ;)
Ostatnio zmieniony przez Mimiru 8 Kwiecień 2005, 19:55, w całości zmieniany 1 raz  

Emilcia 
Główny Moderator

Pomogła: 3 razy
Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 19:47   

na mnie te kosmetyki nie zrobiły żadnego wrażenia,gdybym użyła nie znając firmy powiedziałabym że to kosmetyki żadnej firmy(nawet gorsze od tanich i poskich firm)uważam że kosmetyki powinny działać :!: a nie tylko ślicznie pachnieć :?

Gość

Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 19:52   

ich niesamowity zapach to moim zdaniem ogromy atut, którego obecnie brakuje wielu np balsamom do ciała...osobiście już dawno nie znalazłam nic co odpowiadałoby moim "upodobaniom zapachowym" tak jak te właśnie kosmetyki.
a co do działania---uważam że rewelacja. przynajmniej jak dla mnie. mój chłopak uwielbia np balsamik z serii "plaisirs nature" <waniliowy> nie tylko ze względu na zapach ale zawsze powtarza mi jak niesamowitą mam skórę w dotyku:)
a ja naprawdę czuję jak te kosmetyki działają, nawilzają i moim zdaniem są jednymi z lepszych obecnie na rynku, no a przynajmniej ja nie spotkałam ostatnimi czasy żadnej rewelacji, która działałaby a do tego tak przebojowo niuchała:)))

Emilcia 
Główny Moderator

Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 19:56   

perfumy są od zapachów :wink: a kosmetyki do pięlęgnacji,mają poprawiać stan skóry
bardzo dobre są kosmetyki min.Iwostin :D

imbir 
Oficjalny "Psycho Somek"

Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 20:04   

To chyba zalezy jak lezy, dla mnie Iwostin to porazka ;)

A w Yves Rocher podobaja mi sie takie szampony do wlosow o roznych kolorach, sa tez do siwych :) nie mam co prawda taki jeszcze, ale urzeklo mnie to ;) i traktowanie klienta, raz cos kupisz, a wysylaja ci kartki i robia upominki na urodziny

People, what's with all the evil misery?

Margarette
Nieśmiały Użytkownik

Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 20:30   

Z Yves Rocher miałam pare kosmetyków m.in.: ołówek do brwi w kolorze syberyjskiego brązu i był wprost idealny ale przy temperowaniu drewno kruszyło sie okropnie.Fajny był (!)też(!) tusz do rzęs z serii nature czy cos takiego-niepamietam dokladnie.Raz zawiodlam sie na perfumach ktorych zapach na probce byl zupelnie inny niz w rzeczywistosci (!)też(!) seria taka jak tusz.Zapach taki jak oklepane radzieckie perfumy dla starszych pań.

PER ASPERA AD ASTRA

Nixie
Kataryna

Wysłany: 14 Kwiecień 2005, 17:07   

super jest zel do mycia twarzy

[img]http://www.yves-rocher.com.pl/readfile.php?fle=file402cc250e5169.200402131325[/img]

wkleilam link do obrazka i tez nie dziala:/

Emilcia 
Główny Moderator

Wysłany: 19 Kwiecień 2005, 10:12   

mi tak te kremy nie odpowiadają że posmarowałam sobie nimi stópki :oops: raczej im nic nie powinno być :wink: są napewno mniej wymagające i wrażliwe niż skóra twarzy

Odpowiedz do tematu