Witajcie,
Postanowiłam podzielić się z wami swoją niesamowitą i niepohamowaną miłością do kosmetyków właśnie marki YVES ROCHER. Szczególną sympatią dażę ich balsamy <kocham waniliowy i kokosowy> a poza tym sama już nie pamiętam od jak dawna przepadam wręcz za zapachem perfum "ode a l'amour"... No i tak sobie myślę...czy jest tu może ktoś z kim mogłabym sobie powymieniac opinie...kto przypadkiem tez jest zagorzałym fanem lub wielkim przeciwnikiem wyżej wymienionej firmy....?
czekam na wasze wypowiedzi z niecierpliwością
strona nie wymaga logowania....
mimiru:
przyjrzałam się tym linkom, ale ty podałaś raczej adres stronki a nie adres samego obrazka - kliknij na obrazku prawym klawiszem i wybierz properites/właściwości i zobacz jaki on ma adres i ten dopiero wklejaj
Ostatnio zmieniony przez Mimiru 8 Kwiecień 2005, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 19:47
na mnie te kosmetyki nie zrobiły żadnego wrażenia,gdybym użyła nie znając firmy powiedziałabym że to kosmetyki żadnej firmy(nawet gorsze od tanich i poskich firm)uważam że kosmetyki powinny działać a nie tylko ślicznie pachnieć
Wysłany: 8 Kwiecień 2005, 19:52
ich niesamowity zapach to moim zdaniem ogromy atut, którego obecnie brakuje wielu np balsamom do ciała...osobiście już dawno nie znalazłam nic co odpowiadałoby moim "upodobaniom zapachowym" tak jak te właśnie kosmetyki.
a co do działania---uważam że rewelacja. przynajmniej jak dla mnie. mój chłopak uwielbia np balsamik z serii "plaisirs nature" <waniliowy> nie tylko ze względu na zapach ale zawsze powtarza mi jak niesamowitą mam skórę w dotyku:)
a ja naprawdę czuję jak te kosmetyki działają, nawilzają i moim zdaniem są jednymi z lepszych obecnie na rynku, no a przynajmniej ja nie spotkałam ostatnimi czasy żadnej rewelacji, która działałaby a do tego tak przebojowo niuchała:)))
To chyba zalezy jak lezy, dla mnie Iwostin to porazka
A w Yves Rocher podobaja mi sie takie szampony do wlosow o roznych kolorach, sa tez do siwych nie mam co prawda taki jeszcze, ale urzeklo mnie to i traktowanie klienta, raz cos kupisz, a wysylaja ci kartki i robia upominki na urodziny
Z Yves Rocher miałam pare kosmetyków m.in.: ołówek do brwi w kolorze syberyjskiego brązu i był wprost idealny ale przy temperowaniu drewno kruszyło sie okropnie.Fajny był (!)też(!) tusz do rzęs z serii nature czy cos takiego-niepamietam dokladnie.Raz zawiodlam sie na perfumach ktorych zapach na probce byl zupelnie inny niz w rzeczywistosci (!)też(!) seria taka jak tusz.Zapach taki jak oklepane radzieckie perfumy dla starszych pań.
Pomogła: 3 razy Wiek: 27 Dołączyła: 09 Mar 2005 Posty: 6585 Skąd: Przejdź do mapy
Wysłany: 19 Kwiecień 2005, 10:12
mi tak te kremy nie odpowiadają że posmarowałam sobie nimi stópki raczej im nic nie powinno być są napewno mniej wymagające i wrażliwe niż skóra twarzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum